Çok iyi oynadık

Çok iyi oynadık

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, sahalarında 3-1 kazandıkları Eyüpspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

28.11.2021

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında ağırladığı Eyüpspor'u 3-1 yenen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, hem skorun hem de oyunun iyi olmasının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içi taktiksel olarak iyi çalıştıklarını, rakibi çok iyi analiz ettiklerini, taktik antrenmanlarla da bu çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Çok iyi oynadıklarını düşündüğünü belirten Erginer, "Rakibi çok iyi karşıladık. Tam istediğimiz gibi geçti maç. Çok fazla pozisyon vermedik. Penaltı golü ile Eyüpspor ikinci yarı tutunmak istedi maça ama izin vermedik. Çok iyi kontrataklar yakaladık. Daha farklı da bitirebilirdik. Bizim için hem skorun iyi olması hem de oyunun iyi olması çok önemli." diye konuştu.

Önceki maçlarda taraftarı üzdüklerini, bu galibiyetle onların da gönlünü aldıklarını, galibiyeti taraftara armağan ettiklerini dile getiren Erginer, sahadaki kazanma duruşunu ortaya koyduklarından dolayı oyuncuları tebrik ettiğini ifade etti.

bolulu

bolulu
2021-11-29 13:43:06

şu takımın başında sen olmayıp başka bi td olsaydı boluspor ilk6nın içindeydi kadro olarak bu ligde hiç bi takımda bi selmani yok bi kosongo yok iddia ediyorum kossongo bu ligin üzerinde bi forvet son vuruşlarını düzeltse müthiş oyuncu olur.burdan taraftarlarımız yazıyo şu emin bayram beş para etmez kazma ötesi bi oyuncu diye tuttun erzurum maçında emin kazmasıyla başladın.reha erginer bolusporun kazandığı maçlara bak bertu oynamış bertu sağlamsa feti sağlamsa ilk 11 başlar.berk yetenekli bi oyuncu ancak gereksiz topla oynuyo ceza alanına yakın oynarsa etkisini gördük eyüp maçında.taraftar ne istiyo eyüp maçındaki gibi çataçat oyun böle oynayalım yenilelim.iki paralık balkes manisa yı yenemedik bursa bizden çok mu iyi gbirliği öle hep senin hataların yüzünden puan kayıpları yaşandı.azcık keçiöreni izle nasıl canla başla oynuyolar ümraniyeye top göstermediler.aynı taktikle oynayıp ümraniyeyi yenmemiz lazım.inşll emin bayram kazmasıyla başlamazsın

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CCKGN