Çok gol kaçırıyoruz

Çok gol kaçırıyoruz

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 1-0 kaybettikleri Gençlerbirliği karşılaşmasının bekledikleri gibi zorlu geçtiğini dile getirdi.

26.09.2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 1-0 kaybettikleri Gençlerbirliği karşılaşmasının bekledikleri gibi zorlu geçtiğini dile getirdi, ''Çok gol kaçırıyoruz, bitiricilikle ilgili sorunlarımız var. Deplasmanda bu pozisyonları değerlendiremezseniz, faturası ağır olabiliyor. İlk yarıda golleri atsak beraberliğe üzüleceğimiz maçı kaybettik." ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Beypiliç Boluspor, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, karşılaşmanın bekledikleri gibi zorlu geçtiğini dile getirdi.

İlk yarı çok gol kaçırdıklarını ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği çıkış içerisinde. Altınordu’yu yendiler, geçen hafta Samsun’da iki puanı son dakikada yedikleri golle bıraktılar. İyi hazırlandık. Maç çalıştığımız, analizini yaptığımız gibi geçti. Rakibe çok pozisyon vermedik. İlk yarı çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok da gol pozisyonuna girdik. İlk yarı maçı bitirebilirdik. Çok gol kaçırıyoruz, bitiricilikle ilgili sorunlarımız var. Deplasmanda bu pozisyonları değerlendiremezseniz, faturası ağır olabiliyor. İlk yarıda golleri atsak beraberliğe üzüleceğimiz maçı kaybettik

bolulu

bolulu
2021-09-27 15:18:00

KOSONGO FORVETTE YANLIZ KALIYO ONADA 2 KİŞİ BASKILAMA YAPIP TOPU ALIYOLAR.KOSSONGO TOPU ALDIĞINDA SAĞINDA SOLUNDAN BİNDİRMELER YAPILSA HEM POZİSYON OLUR HEM HUCUM ETKİNLİĞİ.BARTU ÇOK GERİDE OYNUYO ASLINDA FİZİKLİ EN ÖNDE BARTUYLA BAŞLAYIP ARKASINA KOSSONGOYU KOYSA DAHA İYİ OLUR.DEVRE ARASINA KADAR BÖLE MECBUREN DEVAM EDECEK BOLUSPOR .DEVRE ARASI KOSSONGO AYARINDA Bİ FORVET ORTA SAHAYA ACANLI VE ERAYIN YERİNE İKİ TANE LANDEL TİPİ OYUNCU HER MAÇ HATA YAPIP TOP EZEN FETİ YERİNE İYİ Bİ SAĞ STOPER ALINIRSA ZIMBA GİBİ TAKIM OLUR

bolulu

bolulu
2021-09-26 15:49:48

bu takımda odohun yerine topla iyi aynı kossongo gibi bi forvet a canlı ve arayın yerine 2 hareketli çalım yeteneği olan güçlü orta saha bi de sağlam bi stoper alınırsa zımba gibi takım olur.sn erginer in oyun okuma yeteneği 0 nerde hucum nerde defans oynatacağını bilmiyo ankarada oynuyosun top yekun hucüm yaptırıyosun halbuki adamların defansı ağır topu ver kendi alanında karşılasa geçnleri 5 lik yapardı bolu kadro olarak.maç başladı onların saldırıp defansta boşluk vermesi gerekirken adamlar ilk yarı 3 -4 net pzsyon girdi .sn erginere soruyorum bu 52 numarayla ilgili biyerlere oynatma sözümü verdiniz kardeşim 2 maçtır bakıyorum dakka 80 oldumu alıyosun oyuna ha iyi bişe olsa anlarım oyunu çevirebilecek u 19 kapasiteli fizikli bi adam neyin peşindesin .

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DDE3Q