CEZA ONA KESİLDİ !

CEZA ONA KESİLDİ !

Farklı yenilgiye biten Altay maçının cezası ilk ona kesildi.

06.12.2022

Boluspor'da bu sabah şok bir gelişme yaşandı. Kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre kaptan Gökhan KARADENİZ' e kadro dışı bırakıldığı bildirildi. 

 

Futbolcudan kendisine devre arasına kadar kulüp bulması istendiği, karşılıklı anlaşarak bu kararın verildiği öğrenildi. Bu kararın alınmasındaki sebep ise Gökhan KARADENİZ ve birkaç tecrübeli oyuncunun en son kazanılan maçtan sonra belirlenen prim dışında  prim pazarlığı yaptıkları ve olumsuz yanıt alınca Altay maçında adeta oyunu proveke ettikleri ve gelen farklı skorla bu olayların yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Haber: Zafer Filiz

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-12-06 14:11:31

Yönetimin arkasındayız, cesur olsunlar, bu futbolcu gibi daha çürük varsa yolları ayırsınlar, bir çürük diğerlerini de çürütür. Ligde ilk yediye çıkmasak da, ligden düşsek dahil, yönetimin yanındayız, bu ve buna destek olan futbolcularla kesin yolların ayrılması lazım. Bu futbolcunun sezon başında söylediklerini bir hatırlayan, sanki kırk yıllık Boluspor'lu.

BARIŞ MALLIOĞLU

BARIŞ MALLIOĞLU
2022-12-06 13:14:12

Böyle oyuncuları kesinlikle kadro dışı bırakmalarını istiyoruz Boluspor babasının oğlunun bir kulübü değil ağzımı da bozmak istemiyorum böyle bir şerefsizlik böyle bir terbiyesizlik olamaz Gökhan Karadeniz ve buna destekçi olan oyuncuları şiddetle kınıyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JDQO1