Camia Onu İstemiyor

Camia Onu İstemiyor

AHMET TAŞYÜREK’ın ayrılık kararı sonrasında yeni teknik adam arayışı başlarken, yönetimin gündemine gelen Reha Erginer ismi taraftarın tepkisine neden oldu.

23.10.2020

AHMET TAŞYÜREK’ın ayrılık kararı sonrasında yeni teknik adam arayışı başlarken, yönetimin gündemine gelen Reha Erginer ismi taraftarın tepkisine neden oldu.

 

Boluspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken gündeme gelen teknik adam ismi kırmızıl-beyazl taraftarın tepkisine neden oldu. Ahmet Taşyürek görevinden ayrılmasının ardından süratle yeni teknik adam arayışlarına başlayan kırmızı-beyazlılarda gündeme gelen Reha Erginer. İsminin Boluspor ile anılmasına büyük tepki gösteren kırmızıl-beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden harekete geçerek Boluspor’un başına geçme ihtimaline tepki gösterdiler. Boluspor yönetiminin ise taraftarın tepkisine rağmen nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

 

Savaş Abak zamanında bir başarısının olmaması ve O zamanın başkanı Savaş Abak yönetiminin zorla yolladığı isim ile tekrardan anlaşıldığı haberleri taraftarlardan sosyal medyada büyük tepki aldı.

şenol kuru

şenol kuru
2020-10-24 18:03:33

Ayrıca bu hoca eğer yanilmiyorsam Balikesirsporun otobusune haciz koydurup futbolcuları indiren adam

Köroğlu

Köroğlu
2020-10-24 14:19:18

Başkan kendi bildiğini okudu yapacak bir şey yok inşallah biz yanılıp takımı düzlüğe çıkar ir bundan sonra bütün işler artık futbolcularda iyi oynasınlar maçı almasını bilsinler yeter artık biz yorum yaza yaza bıktık sizde kötü kötü oynayıp hem kendinize laf söylettiniz bundan sonra iyi oyun kurup takımı yukarı doğru çıkmasında gene sizin elinizdedir ŞANLI BOLUSPOR fikstürde olan yerimiz kesinlik bu olmamalıdır

M.T.

M.T.
2020-10-23 20:26:57

Ligin son sırasında olan, futbolu hiç ümit vermeyen,sahada vurgun yemiş gibi boş boş dolaşan futbolucuları olan bir kulubü çalıştırmak için sırada bekleyen kariyerli ve isimli birçok hoca vardır(!) Kolaydı o kadar bu işler. Reha Erginer iyi seçim. Şu ortamda bu takımı calıştıracak ve çalıştırmaya talip ola-bi-le-cek en iyi hocalardan biri. Futbolcuların hepsi horozdu ilk doneminde. Kümeste bir horoz olur. Bu sene hiç horoz da yok. O da ayrı bir durum.

Ertuğrul

Ertuğrul
2020-10-23 19:43:49

Yönetim hoca konusunda yanlış yapmamak için acele etmiyoruz demişti. Ey yönetim bumu acele etmeden bize reva gördüğünüz hoca, helal olsun size bravo.

Köroğlu

Köroğlu
2020-10-23 17:19:37

Başkan size söylecek sözümüz kalmadı niye bizi yükselticek hoca aranmıyorsa neden eski dönüş yapılıyor anlamış değilim reha hocanın ahmet hocan farkı yokki şu takımın başına akıllı ve zeki adam olsun ki bolusporu iyi yerlerde istiyoruz boluspor başkanı sizden çok fazla istemiyoruz bu takıma çok fazla transfer yapmiyacaksın ve değerli hoca alacaksın inşallah hoca konusunda iyi karar verirsiniz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SXLGJ