Boluspor ile sözleşmesi 30 Mayıs’ta sona eren kaleci ve kaptan Çağlar Şahin Akbaba bir veda mesajı yayınlayarak teşekkür etti.
Haber: Barış GÜZELTÜRK
Özellikle play-off’ta Bandırma maçlarındaki performansı ile eleştirilerin hedefi olan Çağlar Şahin Akbaba sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Boluspor’a veda etti. Kaleci Çağlar veda mesajında şu ifadeleri kullandı: “3 sene boyunca 107 maçta gururla formasını giyip kaptanlığını yaptığım, her yılının benim için ayrı hikayesi ve önemi olan, güzel ve özel anıların biriktiği bu şehre ve taraftarlarına üzülerek veda ediyorum…Bütün bu zor şartlara rağmen 2 yıl üst üste play-off başarısı sağlayan, her yılın ayrı başarı hikayesi için aile olmayı bilen, fedakarlık yapmaktan kaçmayan, iyi günde ve kötü günde birlikteliğini bozmayan takım arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi Boluspor. Hakkınızı helal edin.
Özer Yıldırım
Kulübümüze onuruyla hizmet etmiş profesyonel oyuncumuz Çağlar Şahin Akbaba'ya teşekkür ederiz Bolu olarak. Bizim hakkımız sana helal Çağlar. Seni bu taraftar unutmayacak.. Olumsuz yorumlar yazarak insan kazanamayız. Bolu'ya el sıkarak helalleşerek ayrılmak yakışır.. Yolun açık olsun kaptan..
Taraftar
Bandırma'dan kaç para aldın kaça verdin maçı?