Bu Maçın Yayını Yok!

Bu Maçın Yayını Yok!

Boluspor'un ligde kalma mücadelesinde karşılaşacağı Erzurumspor maçı büyük önem taşıyor.

13.04.2022

Boluspor'un ligde kalma mücadelesinde karşılaşacağı Erzurumspor maçı büyük önem taşıyor.

 

Oruç tutan taraftarlarında statda rahatça izleyebilmesi adına iftardan sonra 16 Nisan Cumartesi saat:20.30'da başlıycak müsabaka Boluspor için adeta bir dönüm maçı.

 

Haber başlığımızda "Bu maçın yayını yok!" bir ironi olmakla beraber maçın ve sizlerin desteğininin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedik.

 

Yoksa maç hem TRT Spor ve Bein Max 1 kanallarından yayınlanacak. 

 

Ama Tv başı yerine 1 kişi, 1 kişi böylece binlerce kişi toplanarak statda Bolusporumuza destek vererek, takımı Erzurum maçında ateşlemeye nedersiniz?

Köroğlu

Köroğlu
2022-04-15 18:15:30

Beyler yarınki maçı kazanmak zorunlu oldu alttaki takımlar aldı başını geliyorlar eğer bu reha hoca iyi taktik verip de bu maçı almalıyız yoksa vah halimize acınacak duruma geleceğiz

bolulu

bolulu
2022-04-14 15:44:56

kardeşim boludan erzurum altınordu samsun ümraniye çıkmamalı bu takımları eze eze yenmeliyiz içerde 3 maç alsak zaten 2 puan öndeyiz düşme hattından kurtuluruz .burda en önemli görev futbolculara düşüyo .menemen maçındaki gib bandırma maçındaki gibi bitik pasif oynarlarsa geçmiş ola.reha erginer denen adam inşllh hata yapıp sağ bekte hakan kaması stoperde ensarla falan başlamaz yoksa hüsran olur.kesinlikle ali keten oynamalı geçen hafta beğenmeme rağmen bertu ve tugay oynamalı forvet arkası kossongo en önde kemal rüzgar oynamalı arnavut oyuncu hem ağır hemde formsuz.bregunun dikkati çekilmeli gbirliğ maçındaki bregu ile menemen maçındaki bregu arsında dağlar var adam hiç kasmıyo öle olmaz.sağ bek mehmet zahit sol bek abdurrahim tandem ali keten emin bayram önünde a canlı ve tugay kesinlikle olmalı erzurumda olanare ve navikovasa dikkat etmemiz lazım navikovasın üzerine oynarsak oyundan çabuk düşüyo .YENMEMİZ LAZIM .SONUNA KADAR BOLUSPORRRRR

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-04-13 22:55:30

Çok zorlu maçlarımız kaldı. Artık geçmişi unutalım teknik direktörün veya Boluspor başkanının şunu dedi, bunu dediğini bir kenara atalım. Doksan dakika futbolcularımıza destek olalım, yenilsek de berabere kalsak da protesto edilecek zaman değil. Karabükspor, Eskişehirspor vb. takımların ne halde olduğunu unutmayalım, alt lige düşenler, bir sene sonra tekrar bir alt lige düşüyorlar. Taraftarlardan protesto edenleri kibarca uyaralım. Şanlı Boluspor'umuzu hepimiz destekleyelim. Başka Boluspor yok. Bolu'nun en büyük markası. UNUTMAYALIM!!!!!!

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4TCU4