Bu galibiyet bizi çok mutlu etti.

Bu galibiyet bizi çok mutlu etti.

Boluspor futbolcuları Mustafa Eskihellaç,Fethi Özer,Bilal Kısamaç sonu açıklamada bulıundular...

02.07.2020

Bilal Kısa: “Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Ligde kalma adına bir adım atmamız gerekiyordu. Çok şükür bugün güçlü rakibimize karşı kazandık. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Matematiksel olarak bitmedi. Üç tane daha maçımız var. Bu maçları da en iyi şekilde oynayıp bizim adımıza kötü geçen bir sezonu ligde kalarak bitirmek istiyoruz. “

Fethi Özer: “Bütün takım arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Hatayspor’u da mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Üç puana bizim daha çok ihtiyacımız vardı. Kritik bir süreç yaşıyoruz. Golde katkım oldu ama önemli olan takımın kazanması. Bu anlamda katkı verdiğim için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki haftada çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Mustafa Eskihellaç: “Takım arkadaşlarımızı, hocalarımızı, bütün Boluspor camiasını tebrik ediyorum. Çok zor maçlar oynadık. Çok talihsiz puanlar kaybettik. Lige verilen arada çoğu takımdan erken başladık çalışmalara. Bu süreçte çok iyi hazırlandık, çok yorulduk. Bu maçlar için, bu galibiyet için, bu puanlar için çok uğraştık. Uzun süredir yenilmiyoruz. Altınordu ve Menemenspor maçlarında yine galibiyete yaklaştığımız anlar oldu. Bu galibiyet bizi çok mutlu etti. Fethi’nin asisti, benim golüm kazanmaya yardımcı olduğu için ayrıca mutluyum. Zaten hangimiz atarsa atsın öncelikli amacımız bu takımı sıkıntılı süreçten kurtarmak. Bugünde kurtulmak için çok büyük bir adım attık. Üç maçımız kaldı. Bu üç maçta alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz.”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JYPQL