Borç Ne Kadar Açıklansın?

Borç Ne Kadar Açıklansın?

Boluspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılacak.

15.05.2022

Boluspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 15:00'da Karaçayır Mahallesi, Murat Canbaş Caddesi'nde bulunan Boluspor Halısaha Tesisleri'nde yapılacak. 

 

Bu toplantıda yasal çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantının 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmayacak.

 

Merak edilense kongre gününü beklemeden Boluspor Kulübünün ne kadar borcu olduğu, Eski Başkan Abdullah Abat ve Yönetiminin ne kadar temlik koydurduğu,Gelir-giderin ne kadar olduğu Kamuoyuyla paylaşılırsa Yeni Başkan Adaylarının Önunu açmak için faydalı olacaktır.

 

Kamuoyunda Boluspor'un borcunun eski borçlarla birlikte tahmini 40 Milyon civarı olduğu, Eski Başkan Abdullah Abat ve Yönetiminin Bolusporun önümüzdeki sezon özellikle fedarasyondan gelene değilde reklam gelirlerine 9 milyon TL Temlik koydurduğu dillerde dolaşıyor.

 

Boluspor Kulubünün Borcun ne kadar olduğunu biran önce paylaşması seçim öncesi aday olmayı düşünenler ve kamuoyuyula acilen paylaşılması gerektiği düşünülüyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0PW8B