BOLUSPORDA TRANSFER DEVAM EDİYOR

BOLUSPORDA TRANSFER DEVAM EDİYOR

Ahmet Çelik, Beypiliç Boluspor'da

11.08.2021

Yeni Sezonun başlamasına sayılı günler kala Boluspor kadrosuna güçlendirmek için transferlere devam ediyor.Boluspor sosyal medya hesabından transferi şu şekilde duyurdu.

Kulübümüz, Ahmet Çelik ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Ahmet Çelik'i tanıyalım:

2001, Adana doğumlu olan Ahmet Çelik, Adana Demirspor altyapısında futbola başladı. Daha sonra burada profesyonel olan Çelik, Kozanspor FK takımına kiralandı. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon 26 maçta görev yaptı.

bolulu

bolulu
2021-08-11 17:56:24

doldurun ne kadar işe yaramaz başka takımlarda sürten oyuncu varsa çakın boluspora kadroya baktım balkesten biraz daha iyi oda transfer yapamıyo ehmet çelik kimdir kardeşim onu alacağına alt yapıdan oyuncu çıkar ama yok doldur kazmonotlloru. geçen yıl tüm taraftarlar burdan yazdı marlinhodan nemanjadan bi cacık olmaz diye abat dinlermi aldı 1 metrelik adamı havaya savrulan paralar.abdullaye ibb nin kazmaları kakalandı boluspora.gozneli gitti cukkalarla beraber .acaba hangi gozneli geldide bu hurdaları kakalıyo bolsupora.eses ten alınan hataydan alınan topçular göereceksiniz sezonu bitiremicek.bi tane doğru belli transfer varmı YOK.bandırmaya bak samsuna bak ümraniyeye bak en kötü transferler boluda yetim babası boluspor ne kadar kenarda köşede kalmış beş para etmez adam varsa boluda .sondan 4 oluruz bu sene .abatta çıkmış hedef şampiyonluk YERSEN tabi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 6OJJE