Boluspor'a İsim Sponsorumu Geliyor?

Boluspor'a İsim Sponsorumu Geliyor?

Boluspor'a Beypiliç'ten sonra yeni isim sponsorumu geliyor?

30.05.2022

Boluspor'a Beypiliç'ten sonra yeni isim sponsorumu geliyor?

 

Önceki senelere isminin önüne reklam alan Bolusporda yeni yönetimle birlikte yeni bir reklam anlaşmasına başladığı gelen duyumlar arasında.

 

Geçtiğimiz sezon Beypiliç Boluspor diye ligde ve isim hakkı kullanılan mecralarda alınan reklamdan yaklaşık 3milyon TL 2 seneliğine anlaşılmıştı. Yeni isim hakkı reklamında ise bu tutarın 2-3 katı yani 15milyon TL civarı olabileceği söyleniyor.

 

Eski Başkan Abdullah Abat yönetiminden 50 milyon TL civarı borç bulan Boluspor'a diğer gelirlerle birlikte bu isim reklamı gerçekleşirse Savaş Abak yönetimine adeta rahat bir nefes aldıracak.

 

Gelişmeler netleştiğinde sitemizden siz sporseverlere konu hakkında daha açıklamal bilgileri paylaşacağız.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-05-30 15:52:40

Yeni yönetime hepimiz destek olalım. Yönetim taraftarı arkasına alsın, birlik-beraberliği sağlasın. Eski yönetim gibi "taraftarı dışlayıp, ben seçildim, taraftar da kim oluyor" gibi durumlara düşmesin. Reha'nın yaptığı gibi Teknik Direktör, taraftara "hakaret" etmesin. Yönetimden ricamız; bu takımı bozmayalım, 4-5 transfer yeterli, yeter ki transferde hata yapmayalım. Boluspor sevdalısı eski futbolculardan her konuda yararlanalım. Devre sonlarında düşme korkusu yaşamamamk için; Bolu'da olsun, Bolu dışında olsun öz Boluspor'lu, Boluspor için ter dökmüş herkesten YARARLANALIM, İLETİŞİM içinde olalım. Başkanımız Savaş Abat; elini taşın altına değil, vücudunu taşın altına koydu. Belediye Başkanımızda, son haftalarda olduğu gibi, bütün bir dönem yönetimin yanında olmasını istiyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YOVRC