BOLUSPOR VE DYOREX GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

BOLUSPOR VE DYOREX GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Ülkemizin önemli kripto para borsalarından DyorEX, Boluspor’un isim ve göğüs sponsoru oldu. Yapılan anlaşmaya göre bundan böyle Boluspor’un ismi, DyorEX Boluspor olarak anılacak.

19.10.2022

Anlaşmanın imzalanması için Boluspor’un Karaçayır tesislerinden özel bir tören düzenlendi. Törene DyorEX Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, DyorEX Kripto Para Borsası Kurucusu Mahmut Avcı, DyorEX Kripto Para Borsası CEO’su Caner Çetin, DyorEX Kripto Para Borsası CTO’su Yusuf Han, DyorEX Kripto Para Borsası Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan Palabıyık ve DyorEX Boluspor’un yöneticileri katıldı.

“DyorEX firması bu sezon forma ve İsim sponsorumuz oldu”

İmza töreninde ilk olarak DyorEX Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak söz aldı.

Abak spor kulüplerinin ayakta kalabilmeleri için sponsorlara ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek; “Bolusporumuzun gelirlerini artıracak faaliyetlerden bir tanesini daha gerçekleştiriyoruz. Lansmanı gerçekleştiriyoruz. Forma ve isim sponsorluğu oluyor. Boluspor ve DyorEX güçlerini birleştiriyor. DyorEX firması bu sezon forma ve İsim sponsorumuz oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da birlikte devam ederiz. Dünyada ve Ülkemizde ekonomik krizlerin yaşandığı bu ortamda, spor kulüplerimizin ayakta kalabilmelerine, başarılı olabilmelerine, bütçelerini daha sağlıklı yapabilmelerine sebebiyet olacak en önemli etken, sponsorluk ve reklam anlaşmalarıdır. Sponsorlukların ana gayesi işbirliğidir. 2 markanın birbirine katkısı çok önemlidir. Ne kadar başarılı bir oluşum olduğumuzu birbirimize enerji vereceğimizi ve bu birlikteliğin faydalarını hep beraber göreceğiz.

“Sponsorların en büyük isteği başarılı olmamızdır”

Başkan Abak, anlaşmanın yapılmasında büyük emekleri olan kırmızı beyazlı yöneticilerden Muhterem Hevesker, Tuncay Yılmaz ve Çetin Uç’a teşekkür ederek; “Sponsorluklar çok önemli, Sponsorların en büyük isteği başarılı olmamızdır. Allah’ın izniyle başarılı olacağız. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarında katkı sağlayan yöneticilerimiz Muhterem Hevesker, Tuncay Yılmaz ve Çetin Uç arkadaşımıza ve tabii ki yönetim kurulundaki arkadaşlara, kollarından tutup Boluspor’a sponsorlar getirdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Valimiz Erkan Kılıç beyefendiye ve Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a Bolusporumuza verdiği destekten ötürü teşekkür ederim” dedi.

“DyorEX olarak Boluspor ile anlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz”

DyorEX Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak’ın ardından DyorEX Kripto Para Borsası CEO’u Caner Çetin söz aldı. Çetin, DyorEX olarak Boluspor ile anlaşmanın gururu içinde olduklarını dile getirerek; “DyorEX olarak Boluspor ile anlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte, bu anlaşmada bizlere destek olan başkan başta olmak üzere tüm Boluspor yönetimine teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın Boluspor camiasına ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bizler DyorEX olarak kripto para borsasında yer alan global Türk bir firmayız. Aynı zamanda yazılım altyapımızla beraber 40’tan fazla kripto parayı borsamızda bulunduruyoruz. Bunların alım satımlarına destek sağlıyoruz. Bu anlaşmanın tüm camiaya hayırlı olması ve bundan sonraki süreçte Boluspor ile beraber çok daha iyi noktalara erişeceğini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 1EVWB