Boluspor'un burada olması manidar

Boluspor'un burada olması manidar

Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında Yılport Samsunspor'u 2-1 yenen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Osman Nuri Işılar, 13 galibiyetli takımın play-off potasında iken 12 galibiyetli Boluspor'un düşme hattında olmasının manidar olduğunu belirtti.

08.05.2022

"Ben büyük resme baktığım zaman takımım adına üzüldüğüm konu şu; 13 galibiyetli takım play-off potasında iken 12 galibiyetli Boluspor'un burada olması manidar. Demek ki bu kadro 12 galibiyet aldıysa biraz daha az yenilgiyle play-off'un iddialı takımları arasında olabilirmiş. Nasip bu sene bu kadarmış. Bu seneyi böyle kazasız belasız atlatıp yeni sene için Boluspor elindeki değerli oyuncu grubunu koruyarak yeni heyecanla bu ligin gerçek 'Bolu Beyi' olarak damgasını vurmasını bekliyoruz. Samsunspor'u göstermiş olduğu dirençli mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Futbol kalitesi çok yüksek değildi, mücadelesi yüksekti. Centilmence bir müsabaka oldu. Bundan sonrası için Boluspor'a yeni haftada yeni heyecanı ve yeni galibiyeti armağan etmek istiyoruz."

bolulu

bolulu
2022-05-08 22:06:39

abat denen firarinin inadı yüzünden takım bu halde iddia ediyorum adam gibi td bu ligi ilk 2 de bitirecek takım düşme hattında maalesef.abat ve yönetimi 2 yıldır reha gibi bi adama takımı teslim etti işte sonuç.Allahtan bolusporun Tanju ÖZCAN gibi takıma yürekten bağlı bi taraftarı var.takımdaki sinerjiyi bitmiş enerjiyitekrar eski haline getirdi.maçlara bakın ilk golü yememize rağmen maçları eze eze çevirdi boluspor.reha hurdası olsaydı anca izlerdi kenardan.bu takıma abat gibi adamları yönetici olarak reha gibi adamlarıda td olarak sokmucan

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-05-08 21:46:05

Belki de bir alt lige düşmede puanlar eşit olduğunda; ikili averajlar bile etkili olacak sanırım. Adanaspor ve kocaelispor'a karşı iyi, Bursaspor'a karşı kötü. Altınordu ile ikili averaj durumu son maçta belli olacak, ilk maçı 2-1 kaybettik.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ECCGE