BOLUSPOR TARAFTARINA YAKIŞMADI

BOLUSPOR TARAFTARINA  YAKIŞMADI

Türkiye liglerinde mücadele eden takımların taraftar grupları içerisinde örnek olarak gösterilen Boluspor taraftarları, Keçiörengücüspor deplasmanında yaptıklarıyla Boluspor Yönetimini zor duruma soktular.

06.02.2024

Tüm Türkiye’ye “İyi Ahlak, İyi Spor, İşte Boluspor” diye adını altın harflerle yazdıran, Türkiye liglerinde mücadele eden takımların taraftar grupları içerisinde örnek olarak gösterilen Boluspor taraftarları, Keçiörengücüspor deplasmanında yaptıklarıyla Boluspor Yönetimini zor duruma soktular.

Hafta sonu Ankara deplesmanına adeta çıkartma yaparak kırmızı beyazlılara destek olan bazı Bolusporlu taraftarların koltukları kırmaları, tuvaletlere zarar vermeleri sonrası, Boluspor Kulübü yine cezayla karşı karşıya kaldı. Bazı Boluspor taraftarlarının koltukları kırarak, tuvaletlere zarar vermesi sonrası Futbol Federasyonu oluşan hasarı raporladı ve Boluspor Yönetimi de gelecek cezayı bekliyor.

 

 

Taraftar aklıselim olmalı

Maddi imkansızlıklar içinde play off oynayacak bir takım oluşturan Bolsupro Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın, Boluspor taraftarlarına şampiyonluk marşları söyletmeye başladığı bugünlerde, Boluspor taraftarının daha temkinli olması gerekiyor.

Şehrin dinamiklerinden destek görmeden Yönetim Kurulu Üyeleriyle Boluspor’u hem maddi açıdan yaşatmak hem de Şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için elini değil, gövdesini taşın altına koyan Savaş Abak’ın en büyük destekçisi olan taraftarların bazılarının yaptığı bu olumsuzluklar, Yönetimin yükünü daha da arttırıyor.

Deplesman taraftarının tahriklerine kapılarak aldıkları ceza sonrası bu hafta kendi evimizde oynayacağımız zorlu Kocaelispor karşılaşmasında Maraton C ve D tribünlerinde cezalı oldukları için olamayacak Boluspor taraftarının bu süreçte daha aklıselim olması gerekiyor. 

Kaynak:Bolu postası.com

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HU8R8