BOLUSPOR SEVDALILARINI GÖRELİM

BOLUSPOR SEVDALILARINI GÖRELİM

Tarihinin en zorlu günlerinden geçen Boluspor, Spor Toto 1. Lig 22.hafta maçında yarın saha ve taraftarı önünde Ümraniyespor’u ağırlayacak.

14.02.2020

Boluspor ve camiası Cumartesi günü oynanacak Boluspor Ümraniyespor maçında, tribünlere gelecek Boluspor sevdalılarını merakla bekliyor.


HAYDİ MAÇA


Tarihinin en zor günlerini yaşayan Boluspor’un, 1965 ruhunu yakalaması için Valimiz Ahmet Ümit  başta olmak üzere Belediye başkanlarını, milletvekillerini, oda başkanlarını, eski kulüp başkanları, tüm parti il ve ilçe yöneticilerini, kaymakamlar ve ne olacak bu Bolusporun hali diyen işadamlarımızı, kısacası sözün özü yüreğinde Bolu ve Boluspor sevdasını yaşatabilen herkese çağrıda bulunarak;

“Gelin, tüm dargınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, siyasi ve şahsi hesaplarımızı bir kenara bırakıp, hafta sonu oynayacağımız Ümraniyespor maçında tribünlerimizde omuz omuza vererek sahadaki BizimÇocuklar’a destek olalım”


SEVDALILAR BELLİ OLACAK


Bu çağrıya kimlerin cevap vereceği ise yarın oynanacak Ümraniyespor maçında belli olacak. Şehrin arma ve formasına olan sevgisini yitirmeyenler, kırmızı beyaz formalarla tribünlerdeki yerini alacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SQIJ4