Boluspor için ne yaptınız!

Boluspor için ne yaptınız!

İlimizdeki siyasiler tarafından sadece seçim dönemlerinde ve şampiyonluğa oynadığı dönemlerde protokol tribününden hatırlanan Boluspor, sezon öncesi yardıma ihtiyacı olduğunda unutulmaya devam ediliyor.

08.08.2022

Boluspor için ne yaptınız!

İlimizdeki siyasiler tarafından sadece seçim dönemlerinde ve şampiyonluğa oynadığı dönemlerde protokol tribününden hatırlanan Boluspor, sezon öncesi yardıma ihtiyacı olduğunda unutulmaya devam ediliyor.

Haber: Oğuzhan Serçe

Seçim zamanı Boluspor aşkıyla yanan ilimizin siyasileri, sezon öncesi Boluspor’un kapısına dahi uğramıyorlar. 2022-2023 futbol sezonuna hazırlanan Boluspor, toplumun tüm kesimlerinde destek görürken, siyasiler kulüpten uzak duruyor.

 

Milletvekillerinden yine destek yok

 

Önceki dönemlerde seçim yatırımı olarak verdikleri sözlerin hiçbirini tutmayan siyasiler, bu sezon öncesi Boluspor konusunda el birliği yapmışçasına sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Transfer döneminde desteğe ve paraya ihtiyacı olan kulüp, siyasilerden destek almadan ayakta durmaya çalışıyor. Özellikle Milletvekillerinden sadece kulübü ziyaret haricinde  bugüne kadar hiçbir desteğini görmeyen Boluspor, bu sezonda siyasilerden destek alamadı.

Geçtiğimiz günlerde Giresunspor resmi sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanına ve Giresunspor Milletvekillerine edilen teşekkür gözlerden kaçmadı.

 

Yapılan açıklama şu şekilde;

 

Şehrimizin en büyük marka değeri olan Giresunspor’umuzun yaşadığı zorlukların çözümü noktasında destekleri ve ilgilerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Giresunspor ‘umuz ve şehrmiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Bu süreçte gece gündüz demeden yanımızda yer alarak Giresunspor için çaba harcayan ve destek olan değerli Milletvekillerimiz sayın Cemal Öztürk ve Sayın Sabri Öztürk’e teşekkür ediyoruz.

 

 Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile  Fehmi Küpçü  içinde aynı şeklilde Boluspor’a yaptıkları desteklerden sonra bu şekilde paylaşımlarda görmek dileğiyle.

Haberin Fotoğrafları

Taraftar

Taraftar
2022-08-09 10:43:36

Tanju bey stad sözü vermişti unuttumu hatırlatalım

Ertuğrul Şahinoğlu

Ertuğrul Şahinoğlu
2022-08-08 17:26:14

Allah aşkına sayın vekiller ilimiz için ne yapmışlar da, BOLUSPOR için birşeyler bekliyorsunuz. Sayın vekillerimiz gelsinler maçlarımıza çay ve kahvelerini içsinler. Bizim onlardan tek beklentimiz bu. Bir de şöyle bir isteğimiz olabilir o da Sayın belediye başkanımız Tanju Özcan BOLUSPOR a destek veriyor diye onun önünü kesmeye çalışmasınlar yeter.Bu BOLUSPOR için yapacakları tek iyi şey olur emin olun.

Gerede

Gerede
2022-08-08 16:18:53

Stadı yaptılar kalıcı gelir kaynakları da oluşturdular... Daha ne yapacaklar. Seçimde de gelirler karşılığını alırlar...!!!

Köroğlu

Köroğlu
2022-08-08 14:35:29

Bırakın muhabeti boluspor takımı bu sene kıl payı zor kurtuldu takımın başkanı ligin son haftalarında takımı yalniz bırakıp terk etti ve belediye başkanın desteği ile boluspor takımını ayakta durmasını sağladı bu arada bolunun gelmiş iş adamları ve siyasiler nerede bunların derdi sadece seçim zamanı gelince milletten nasıl oy alırız hesabını yapmaya çalışırlar şimdiki millivekilerin boluspor adına verilen vaatler nerede kısaca küçük şehrinmizin yapılacak sözü verip de yapılmayan boluspora ait sdatyum nerede sadece siz oy istemesini bilirsiniz

Taraftar

Taraftar
2022-08-08 14:14:54

Ne bekliyordunuz adamlar sadece seçim zamanı olup oy istemesini bilirler boluspor çıkmış veya çıkmamış onlar için önemi yok diğer takımlara bakıyorum seyircisinden tutun siyasi adamları elbirliği olup takımlarını el üstünde tutuyorlar bu durumda takımları başarıdan başarıya el atıyorlar bizde isteriz ki t boluspora taşın altına ellerini koyup başarı olmasını istiyoruz boluspor takım adına hiç bir şey istemiyoruz bizim diğer takımlardan ne eksiğimiz var bu dahasida fazlalığımiz var anlayana

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OMLGK