BOLUSPOR GOLCÜSÜNÜ BULDU!

BOLUSPOR GOLCÜSÜNÜ BULDU!

Transfer Komitesi santrafor sorununu çözdü!

07.02.2024

Transfer Komitesi santrafor sorununu çözdü! İnce eleyip sık dokuyan Transfer Komitesi tüm çalışmalar sonlandırıldı. Ön protokol imzalanan futbolcunun ismini henüz açıklayamayan Yönetim, başka takımların devreye girmemesi için temkinli davranıyor.

 

Avrupa’dan transfer edilen 26 yaşında 1.86 boyundaki futbolcu ile yapılan tüm görüşmelerde anlaşma sağlanırken kulüp ile oyuncu arasında konuşulup protokolde imzalandı. Boluspor Kulübü oyuncunun uçak biletini aldı ve bu gece İstanbul’a gelecek. Kırmızı Beyazlı ekibimizin santraforu sabah saatlerinde Bolu’da olacak.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı ‘santrafor Salı günü geliyor’ haberimizde de duyurduğumuz gibi; forvet oyuncu kararını netleştiren Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ve Transfer Komitesi oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Transfer Komitesini ismini sözleşme imzalanana kadar duyurmak istemediği santrafor bu gece Türkiye’de olacak. Transfer Komitesinin üzerinde titizlikle çalıştığı  oyuncu uçak bileti gönderilirken oyuncu bu gece Türkiye’de gelip oradan da Bolu ya gelecek.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SSLGE