Boluspor'da transfer hareketliliği başladı

Boluspor'da transfer hareketliliği başladı

Boluspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

08.06.2022

Boluspor’da önümüzdeki sezonun transfer hazırlıkları, gizli kapılar ardında başladı.

Yönetim kurulu üyeleri Tolga Türkar, Samet Karakış, Mahmut Çimender ve Kaan Semercioğlu’dan oluşan transfer komitesi, önümüzdeki sezonda oluşturulacak futbolcu transferi konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Önümüzdeki 2022-2023 futbol sezonuna tecrübeli ve camiayı ayağa kaldıracak futbolcu kadrosuyla girmeyi planlayan Boluspor’da transfer komitesinin çalışmalara start verdiği gözlenirken, dış transferde alınacak futbolcuların isimleri de belirlenmeye başladı.

Teknik Direktör konusunu Sait Krafırtınalar ile çözümleyen Boluspor yönetimi, şimdi dış transferde alacağı futbolcular üzerinde yoğun bir çaba sarf ediyor. Transfer listesinde spor kamuoyunun yakından tanıdığı futbolcular ile dirsek temasında olan transfer komitesi, iyi bir takım kurma peşinde. Dış transferde Kırmızı-beyazlı formayı giymesi düşünülen futbolcularla temasa geçen transfer komitesi üyelerinin, bu futbolculardan olumlu yanıtlar aldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

eko

eko
2022-06-09 17:04:15

o samet karakaş ı transferden uzak tutun geçen yaptığı orta seviyeli bi takım yapacağız sözü taraftarı gerdi adam gibi transfer yapmıcaksan transfer komitesinde ne işin var samet karakaş

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ULPXN