Boluspor'da transfer harekatı

Boluspor'da transfer harekatı

Boluspor'da transfer harekatı başladı

08.12.2022

Spor Toto 1.Lig'de ilk yarının bitmesine 3 maç kaldı. Boluspor Yönetimi devre arası transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Savaş Abak ve kurmayları devre arasında takıma takviye için kolları sıvarken bu kez transferde hata yapmak istemiyor.

 

Kulüp Başkanı Savaş Abak yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile bir görüşme gerçekleştirirken bu görüşmenin ardından Kırmızı-beyazlıların transferlerinde etkin rol oyanayan Futbol şube sorumlularıyla uzun bir değerlendirme yaptı.

 

HATA İSTEMİYOR

Sezon başında bir çok ismi kadrosuna katan yönetim, Transferde bu kez hata yapmamak için işi sıkı tutuyor...

 

Süper Lig ve 1.Lig'nden bir çok futbolcu ile temas halinde olan yönetim en az 3-4 takviye planlıyor. Transferde öncelikle sol kanat oyuncusu Sefa Kınalı ile anlaşan yönetim, bir sonraki transfer için forvet ve orta saha olacak dedi. Teknik Direktör Sait Krafırtınalar'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek oyuncuların da olması nedeniyle takıma yapılacak transfer sayısının artması bekleniyor. Bandırmaspor, Eyüpspor ve  Erzurumspor maçlarıyla ligin ilk yarısını noktalayacak olan Boluspor'da yeni transferlerin devre arası kampına yetişmesi bekleniyor. 

Haber: Oğuzhan SERÇE

 

Taraftar

Taraftar
2022-12-09 18:54:23

Yönetim transferde hata yapamayacağını söylüyor takıma sol ve sağ forvet on numara alınırsa daha iyi olmazmı ama takımda oynayacak alınacak futbolcular hazır olup takıma faydalı olacağı gibi inşallah o sene bu sene şampiyon olsun artık boluspor taraftar olarak inanıyoruz ve şampiyonluk istemekteyiz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KELCE