BOLUSPOR'DA PODOLSKİ SESLERİ

BOLUSPOR'DA PODOLSKİ SESLERİ

Beypiliç Boluspor Antalyaspor'dan ayrılan yıldız futbolcu Lukas Podolski'ye transfer teklifinde bulundu.

06.06.2021

TFF 1. Lig'de yeni sezonda hedefi Süper Lig olan Beypiliç Boluspor teknik direktör Reha Erginer ile 'devam' dedi ve Erginer ile 1+3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Transferde düğmeye basan Boluspor yönetimi ses getirecek bir hamle için kolları sıvadı ve Süper Lig'in yıldız golcüsünü listesine ekledi.  

Boluspor, Antalyaspor'la yollarını ayıran ve bir dönem Galatasasaray'da forma giyen Alman yıldız Lukas Podolski'ye transfer teklifi yaptı. 

 

 

 

Antalyaspor'dan ayrılırken isyan etti!

 

Lukas Podolski, Antalyaspor'dan ayrılırken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalyalı yöneticilerine sitem etti.

Podolski, paylaşımında kırmızı-beyazlı ekipten ayrıldıktan sonra Antalyasporlu yöneticilerin kendini arayıp teşekkür etmediğinin altını çizerek “Benden yaşça daha büyük yöneticilerimizin sosyal medya üzerinden değil de, kişisel olarak benimle iletişime geçerek teşekkür etmelerini beklerdim. Çok yazık.” ifadelerini kullandı.

 
 

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-06-07 22:13:52

Başarısız teknik direktörle Başkanın tekrar sözleşme yapmasını, taraftarın eleştirilerinin önüne geçmek için böyle bir transfer haberine yerel basının alet olmaması gerekir.

Halit canbaz

Halit canbaz
2021-06-07 14:27:38

Ben anlamıyorum maddi olarak tükendik diyen adamlar bu adama bugünkü şartlarda oda bugün 6 000000 seneye 12 den hesapla 7200000 olur nasıl verecek hem diyor destek yok satacak oyuncu yok.mahkemelik 10 dosya var diyor bu sene 16 topçunun kontratı bitti kaçı para aldı belli değil git hiç değilse kasongo gibi adam bul kasongonun kontratını uzat raschit akanbiyi al Podolski’yi ne yapacaksın

Halit canbaz

Halit canbaz
2021-06-06 23:24:22

Ölmüş eşşeğe para vereceğine risk al raschid akanbi İbrahim valde gibi oyuncular bul ama valdenin gencini

Y.EFE

Y.EFE
2021-06-06 19:56:38

Kulübün ekonomik olarak batışına sebep olmaktan başka bir durum olamaz. Böyle bir oyuncuya verilecek para 10 tane hedefe götürecek ve gelecek vaad eden oyuncu kadroya katılabilir. Hiç bir taraftarın böyle bir transferi onaylayacağını düşünmüyorum

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu B6PUR