BOLUSPOR'A GELMESİ AN MESELESİ?

BOLUSPOR'A GELMESİ AN MESELESİ?

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor Boluspor'un eski oyuncusu Berk Yıldız'ı takıma yeniden kazandırmak istediği belirtildi.

24.01.2023

2021-2022 sezonunda Boluspor formasını 27 maçta giyen ve 6 gol kaydeden Berk Yıldız'ın Adana Demirspor ile yollarını ayırdığı bu oyuncu için kırmızı beyazlı ekibin girişimde bulunduğu öğrenildi.

Her iki kanatta oynayabilen Berk Yıldız'ı yeniden takıma kazandırmak isteyen Boluspor yönetiminin yanı sıra İstanbulspor'un da bu oyuncu için ısrarcı olduğu öğrenildi.

Her iki kanatta ve forvette de görev yapabilen bu oyuncunun durumu hafta sonuna kadar netleşecek. Berk geçtiğimiz sezon kiralık olarak Boluspor'da görev yapmış daha sonra Adana Demirspor ile anlaşmıştı.

Tecrübeli oyuncu Adana ekibi ile yollarını ayırarak, ara transfer dönemi bitmeden yeni takımı ile sözleşme imzalayacak.    

Ertuğrul Şahinoğlu

Ertuğrul Şahinoğlu
2023-01-24 14:29:53

İnşallah olur çok kaliteli bir futbolcu olduğunu zaten biliyordum. Bunu Boluspor forması altında bir kez daha ispat etti. Geçen yıl takımın en iyilerin başında idi. Defans arkası koşuları olsun,ceza sahası içinde topla buluşmaları ve en önemlisi takım sıkıntıya düştüğü zamanlarda ileride topu tutması ve oyunu soğutup faul alabiliyor olması en iyi yaptığı işler daha ne olsun. Geçen sene bize hazır olmadan gelmesine rağmen çok kısa sürede form tutmuştu. Tam bir profesyonel.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WEQ3R