BOLUSPOR’A BAŞKAN ARANIYOR!

BOLUSPOR’A BAŞKAN ARANIYOR!

Boluspor Kulübü Genel Kurulu'na sayılı günler kalmasına karşın, henüz başkanlığa aday isim çıkmadı.

03.08.2020

Boluspor Kulübü Genel Kurulu'na  sayılı günler  kalmasına karşın, henüz başkanlığa aday isim çıkmadı.  

 

8 Ağustos Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı taktirde Kırmızı-beyazlı  kulübün genel kurulu,  15 Ağustos Cumartesi gününe ertelenecek.

 

15 Ağustosa kalırsa genel kurul,  liglerde Eylül ayının başında başlayacağından hoca, transfer, kamp ve takım uyuşması konusunda Boluspor çok büyük sıkıntılar yaşayacak gibi görünüyor.



Yeniden aday olmayacağını daha önce açıklayan Başkan Necip Çarıkcı, seçime  günler kala adaylığının kesinlikle sözkonusu olmadığını yinelerken, başka bir isim de başkanlık için adaylığını açıklamadı.

 

Boluspor  Kulübü başkanlığına aday olacağınının sinyallerini veren Savaş Abak’ın  Başkan olmayacağını belirtmesinden sonra, Boluspor  kulübünde şu anda hiçbir başkan adayı olmaması dikkati çekiyor.

 

Kulislerde ve kendi açıklamasında Sinan Barut ismide geçse camiadan istediği beklediği maddi, manevi desteği bulamadığı için onunda adaylıı zor görünüyor.

 

Cumartesi günü yapılacak genel kurulda yaklaşık 700 delegenin yarısından fazlasının kongreye gelemesi oy kullanması beklenirken, başkanlığa aday çıkmaması durumunda nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

 

Diğer bir konuda Pandemi sürecinde Dernek statüsünde olanların olağanüstü kongrelerinin yapılmasının yasak olması.

 

Sayılı günler kala gelişmeleri yakından takip edip sizlere bildireceğiz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AIVDN