BİZİM PROTOKOL BÜYÜK MAÇLARI SEVER

BİZİM PROTOKOL BÜYÜK MAÇLARI SEVER

Dünyanın en zorlu Kadınlar Ligi olarak gösterilen Misli.com Sultanlar Ligindeki temsilcimiz Bolu Belediyespor'un Sigorta Shop ile oynadığı mücadele de protokol tribünü yoklamada tamamen yok yazıldı.

28.11.2022

Dünyanın en zorlu Kadınlar Ligi olarak gösterilen Misli.com Sultanlar Ligindeki temsilcimiz Bolu Belediyespor'un Sigorta Shop ile oynadığı mücadele de protokol tribünü yoklamada tamamen yok yazıldı. Geçtiğimiz haftalarda oynanan Vakıfbank ve Galatasaray maçlarında yer bulunamayan protokol tribünü sultanların en çok ihtiyacı olduğu Sigorta Shop maçında bomboş kaldı.

Tribün sayısına ve alınan skorlara ve rakiplere göre ilgi gösterilen 'Karaçayır Spor Salonu Protokol Tribünü' ekibimizin belkide ligdeki en ihtiyacı olduğu maçta tamamen yok yazıldı. Her fırsatta takımın yanında olduğunu belirten yetkililerin ve spor adamlarının gelmediği, selam vermediği mücadele de ekibimiz kendilerine destek veren taraftarı ile 3 puana zorda olsa ulaşmayı başardı. Protokol tribününde sadece Bolu Belediyespor kulübü Başkanı Sinan Barut ve yöneticileri, ASKF başkanı Cemalettin Metin ile Boluspor eski başkanı Necip Çarıkcı yer aldı.  

ONLAR FENERBAHÇE MAÇINI BEKLİYORLAR

Aldığı galibiyet ile rahat bir nefes alan ve fikstür dez avantajından kurtulan ekibimizin 2 hafta sonra sahasında oynayacağı Fenrbahçe maçı için protokolün şimdiden bu maç için isim yazdırmak istediği öğrenildi.    

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu B12EY