BIRAKIN BU İŞLERİ

BIRAKIN  BU İŞLERİ

TFF 1.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Beypiliç Boluspor’da artık futboldan çok eski ve mevcut başkanın kavgaları konuşulmaya başlandı.

29.05.2021

TFF 1.Lig’in en köklü ekiplerinden biri haline gelen fakat son iki sezondur ligde kalma mücadelesi veren Beypiliç Boluspor’da başkan kavgaları bitmek bilmiyor. Son olarak mevcut Başkan Abdullah Abat bir açıklama daha yaptı. Eski Başkan Necip Çarıkçı’nın “Belgesiz ve soyut iddialar gerçeği yansıtmıyor” sözlerine cevap olarak bazı belgelerin yayınlandığı videoda Başkan Abat açıklanan borç ile karşılaştıkları borç tablosunun farklı olduğunu, geçmiş yıllardan bugüne bir çok futbolcuya olan borçların bir kısmını ödediklerini, bazı futbolcularla ise hala hukuki sürecin devam ettiğini açıkladı.

GELECEK SEZON İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI MI?

İki başkan arasındaki bu atışmalar devam ederken Boluspor unutuluyor mu? sorularını akıllara getirdi. Ligde bulunan takımlar gelecek sezon çalışmalarına başlamasına rağmen Beypiliç Boluspor’da başkanlar arasındaki tartışmaların dışında henüz bir gelişme yok. Son iki sezondur ligde kalma mücadelesi veren kırmızı beyazlılarda transfer çalışmaları bir kenara henüz bir teknik direktör bile bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında mevcut teknik adam Reha Erginer ile tekrar bir görüşme yapacaklarını belirten başkan Abat, geride kalan bu haftada teknik direktör sorununun çözüleceğini belirtmesine rağmen hala net bir açıklama yapılmadı.

TARAFTARLAR KAVGA DEĞİL BAŞARI İSTİYOR

Teknik direktörün bulunmadığı ve transfer çalışmalarına hala başlanılmadığı Beypiliç Boluspor’da başkan atışmaları ne zaman son bulacak ve gelecek sezon çalışmaları ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Yıllardır Süper Lig hasreti çeken kırmızı beyazlı taraftarlar ise bir an önce bu kavgaların son bulmasını ve gelecek sezon aynı sıkıntıların yaşanmamasını istiyor. Başkanlar arasındaki bu polemiklerin Boluspor’a sadece zarar verdiğini, eilmizde başka Boluspor olmadığını ve bir an önce kulübün toparlanmasını isteyen taraftarlar, birlik ve beraberlik içinde yeni sezona başlamak istiyor.

Haberimize Mevlana’nın bir sözünü eklemek istiyoruz “Dünle beraber gitti, cancağızım,Ne kadar söz varsa düne ait.Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-05-30 00:04:30

Sayın Boluspor başkanım Abdullah Abat; zamanını bunlarla harcayacağınıza, Boluspor'un geleceğine harcasanız daha iyi olur. Çekişmeler size bir şey kazandırmaz. Yeni sezonda süper ligden dört takım geliyor, bu takımların çoğu takımı bozmadan tekrar bir sene sonra süper lige çıkmak isteyecek takımlardır. Altdan gelen takımlar da bu ligi zorlayacak takımlar. Geçen sezon gibi zayıf-transfer yasağı olan takım sayısı da az ve en önemlisi TFF 1nci ligden yeni sezonda dört takım düşüyor. Başkanım; çekirge bir atlar, iki atlar, üçüncüsünü biliyorsunuz, iki sezondur düşmemek için oynuyoruz. Bu yeni sezonun önemini anlatabildim mi?

halit canbaz

halit canbaz
2021-05-29 17:32:34

tamam anladık bir dönem beraberdiniz şimdi çıkarlarınız çatıştı demekki hani derlerya ayran içtik ayrı düştük sizinki o hesap sadede gelelim ne istiyorsunuz?konu boluspor?SEN ÇARIKÇI BOLUSPORU GERÇEKTEN BU KADAR ADAM YÜZÜNDENBU DURUMA DÜŞÜRÜP HALA PARA İSTİYORSAN YAZIKLAR OLSUN SANA?GELELİM BAY ABATA SEN BAY ABAT ÇEKİLMEK İSTİYORSAN LİGİN BİTTİĞİ BOLU LİGDE KALDIĞI GÜN ÇEKİLİP HEMEN OLAĞAN KONGRE YAPACAKTIN SANADA YAZIKLAR OLSUN YOK DEVAM ETMEK İSTİYORSAN BU İSYAN NİYE DEVAM ET BORCU DÜŞÜR TAKIMI DÜZE ÇIKAR 2-3 SENEDE ŞAMPİYON YAP KAHRAMAN OL ÇARIKÇININ YAPAMADIĞINI SEN YAP?ŞUANDA YAPACAĞIN BAY ABAT BEN BUNLARI DURUMU BOLULULARA ANLATMAK İÇİN YAPTIM DEMEK REHA ERGİNERDEN DAHA KALİTELİ BİR ADAM VE KALİTELİ 3-5 YIL KONTRAT YAPILAN OYUNCULARLA KLÜBÜ 3 SENE DAHA İDARE EDECEKMİŞ GİBİ YAPILANDIRMAYLA DEVAM ETMEK ÇÜNKÜ 2022DE DÜŞME ADAYI TAKIM SAYISI AZ BALIKESİR MENEMEN ADANA BELKİ EYÜP BOLU DÜŞENLERDEN DENİZLİ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5JL9A