“BİR SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

“BİR SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Tolga Türkar, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

05.01.2023

Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Tolga Türkar, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, “Çok daha iyi bir şekilde başlamak için Manisa maçıyla beraber ‘Bismillah’ diyeceğiz. Bir seri yakalamak istiyoruz. Takımımız şu an mental açıdan da iyi durumda” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş – Fahri Gündüz

Boluspor, Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Belek’te girdiği kampla yapıyor. Boluspor 14 Ocak Cumartesi günü ikinci yarının ilk maçında Bolu Atatürk Stadında, Manisa FK’ı konuk edecek. Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Tolga Türkar de maç öncesi kampa ve takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

“İLK YARIYI GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK”

Ligin ilk yarısını güzel bir sonuçla bitirdiklerini belirten Türkar, “İlk yarıyı, tahmin ettiğimiz derecede, güzel bir şekilde bitirdik. 30 puan çok güzel bir puan. Son 15 yılın enlerinden bir puan oldu. Takımımız zaten çok güzel bir ivme kazandı. Takımımızda arkadaşlık, dostluk, birlik, beraberlik hat safhada. Zaten bizim üstümüze düşen de birlik beraberliği sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

“BOLUSPOR’UMUZU İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUZ”

Takımın yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu ifade eden Türkar, “Sabahtan başlayıp, akşamlara kadar bütün arkadaşlarımız, bizler Antalya’lara gelip, kampı takip ediyoruz. Takımımızdan çok memnunuz. İnşallah aramıza katılacak yeni transfer, yeni arkadaşlarımız var. Onlarla ilgili de çok inceleyip, çok araştırdık. İnşallah onlar da ikinci yarı takımımıza çok faydalı olacaklar. Tabi ki hepsini tek tek araştırarak alıyoruz. Boluspor’umuzu daha iyi yerlere getirmek için her şeyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİR SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Türkar, galibiyetle lige başlamak istediklerini söyleyerek, “Takımımız Antalya’da çok güzel bir hava var, çok güzel bir ortam var. İnşallah ikinci yarı çok daha başarılı, çok daha iyi bir şekilde başlamak için Manisa maçıyla beraber ‘Bismillah’ diyeceğiz. Bir seri yakalamak istiyoruz. Takımımız şu an mental açıdan da iyi durumda. Çok fazla sakatlığımız yok ama bütün çocuklarımıza, kardeşlerimize inanıyoruz” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZLA TRİBÜNLERİ İLK MAÇTA İNŞALLAH DOLDURURUZ”

Taraftardan destek de isteyen Türkar, “Şehrimizin de bize çok büyük destek olması lazım. Taraftarlarımızla tribünleri ilk maçta inşallah doldururuz. İlk maçta 3 puan ile başlayıp, güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AREWU