BEYZADE RESTAURANTTAN PASTA JESTİ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

BEYZADE RESTAURANTTAN PASTA JESTİ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ancak pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan veteranlar turnuvası bu sene kaldığı yerden devam ediyor.

18.06.2022

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ancak pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan veteranlar turnuvası bu sene kaldığı yerden devam ediyor. B grubunda oynanan Press14-Taşkesti maçının ardından Beyzade Restaurant, Press14 oyuncularına özel pasta ikramı yaptı.

 

Dün akşam oynanan Press14-Taşkesti maçının ardından babalar günü kutlandı. Press14’ün 6-3 kazandığı maçın ardından Press14 oyuncuları, Beyzade Restaurant’ın babalar gününe özel yaptırdığı pastayı sahada kesti.

Oyuncular adına konuşan takım idarecisi Mehmet Emin Demirel, Beyzade Restaurant’a  jestinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere bu sene Press14 ismi adı altında 15’incisi düzenlenen ve merhum Rasim Yılmazdemir hocamızın isminin verildiği veteranlar turnuvasında karşılaşmalarımızı oynuyoruz. Taşkesti ile oynadığımız maçın ardından ise Beyzade Restaurant sahibi arkadaşımız Bülent Perçin bu şekilde bir etkinlik düşünmüş. Beyzade Restaurant’a her zaman bizim yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 3BM8T