BAZI MAÇLARI TARAFTAR ALIR

BAZI MAÇLARI TARAFTAR ALIR

Spor Toto 1. ligin ilk yarısının son maçında Boluspor Kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Erzurumspor'u konuk edecek.

23.12.2022

Spor Toto 1. ligin 19. hafta  müsabakasında Boluspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk edecek ve Sezonun ilk yarısını bu maçla bitirecek.

 

Boluspor için önemli bir maç olacak ve galip gelirse 27 olan puanını 30'a çıkaracak ve sezonun ikinci yarısına moralli ve eksik yerlere takviye yaparak başlıyacak.

 

Bu maçta en büyük görev taraftarımıza düşüyor. Tribünde 90 dakika takımımızı desteklersek sahadan mutlu ayrılan ve 3 puanı hanemize yazdıran taraf biz oluruz. O, bu demeden Pazar günü oynayacağımız Erzurumspor maçında Tribünde yerimizi alalım. Son düdük çalıncaya kadar takımımızı destekleyelim.

 

Başkan Savaş Abak ile yönetiminin  yaptıkları ortada,  maddi ve manevi hertürlü desteklerini veriyorlar. O kadar borç olmasına rağmen Boluspor için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Abak ve ekibine bizde Erzurum maçında tribünden taşkınlık yapmadan destek olalım. Sezonun ilk yarı maçında sahamızdan 3 puan alarak sezonun ilk yarısını kapatalım.

 

Haber: Oğuzhan Serçe

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DLJXY