BATUHAN TOPÇUYA ÖZEL DAVET

BATUHAN TOPÇUYA ÖZEL DAVET

C Klasman Yardımcı Hakemi ve Dernek Şube Başkanı Batuhan Topçu, Antalya’da 23 Mayıs-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Gelişim Ligi Finalleri” dördüncü etap maçlarına ve eğitim kampına davet edildi.

20.05.2024

 C Klasman Yardımcı Hakemi ve Dernek Şube Başkanı Batuhan Topçu, Antalya’da 23 Mayıs-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Gelişim Ligi Finalleri” dördüncü etap maçlarına ve eğitim kampına davet edildi.

 

İlimizin önemli hakemlerinden olan ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi Başkanlığını yürüten Batuhan Topçu’ya özel davet. Genç hakem 5 gün boyunca kampta bulunacak.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılacak açıklamada; “C Klasman Yardımcı Hakemi ve Dernek Şube Başkanımız Batuhan Topçu, 23-28 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen VAR ile oynanacak olan “Gelişim Ligi Finalleri” dördüncü etap maçlarına ve eğitim kampına Merkez Hakem Kurulu tarafından davet edilmiştir. Kampa katılacak olan tüm hakemlerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QDPHF