Başlığı Siz Koyun!

Başlığı Siz Koyun!

Boluspor yeni hocasıyla deplasmanda çıktığı Giresunspor maçından 2-0 yenik ayrıldı.

02.03.2020

Boluspor yeni hocasıyla deplasmanda çıktığı Giresunspor maçından 2-0 yenik ayrıldı.

 

Giresunspor 2 - 0 Boluspor

 

TFF 1. Lig'in 25'inci hafta mücadelesinde Giresunspor, sahasında Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri 12. dakikada Guy-Michel Landel ve 86. dakikada Raul Rusescu kadetti. Giresunspor'da 77. dakikada Ahmet İlhan Özek ve Boluspor'da Mustafa Durak 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 

Stat :Giresun Atatürk

HAKEMLER:Mert Güzenge ***, Erkan Akbulut ***, Mehmet Yıldırım ***

GİRESUNSPOR: Metin Erol ***, Berkan Yıldırım * (Dak. 46 Uğur Akdemir *), Ahmet Kesim **, Numan Çürüksu **, Muhammed Bayır **, Renan Foguinho * (Dak. 46 Mehmet Güven *), Bekir Yılmaz * (Dak. 76 Cristian Tanase **), Michel Landel ***, Ahmet İlhan *, Jonathan Del Valle **, Raul Rusescu ***

BOLUSPOR:OrlandoMosquera *, Hayrullah Bilazer **, İsmail Konuk *, Fethi Özer **, Emir Halilovic ** (Dak. 78 Emre Öztürk *), Cumali Bişi **, Melih Okutan * (Dak. 80 Rok Kıdrıc *), Mustafa Eskihellaç *, Mustafa Durak *, Gökhan Sazdağı **, Kubilay Türkyılmaz * (Dak. 46 Delarge Dzon *)

SARI KARTLAR:Dak. 38 Ahmet İlhan (Giresunspor), Dak. 20 Mustafa Eskihellaç, Dak. 50 Mustafa Durak, Dak. 82 Hayrullah, Dak. 83 Fırat Gül (Boluspor Teknik Sorumlusu) Dak. 84 İsmail Konuk (Boluspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dak. 77 Ahmet İlhan (ikinci sarı karttan) Dak. 83 Mustafa Durak (ikinci sarı karttan)

GOLLER:Dak. 12 Michel Landel, Dak. 86 Raul Rusescu (Giresunspor)

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Müsabakaya Giresunsporlu oyuncuların vuruşuyla başlanıldı.

Dak. 6: Maçtaki ilk şut denemesi konuk Boluspor’dan geldi. Gökhan’ın şutu kaleci Metin’de kaldı.

Dak. 7: Mustafa Durak’ın kullandığı köşe atışına bir kez daha Gökhan Sazdağı yükseldi. Bu futbolcunun kafa vuruşunda Metin başarılıydı.

Dak. 10: Konuk Boluspor bu dakikada da etkili geldi. Cumali’nin ceza sahasına yolladığı uzun topu Metin uzaklaştırmaya çalıştı, top sağ kanattaki Melih’in önünde kaldı. Melih sağ çaprazdan kaleyi denedi ancak Metin yine başarılıydı.

Dak. 12 (GOL):Giresunspor ilk etkili atakta golü buldu. Del Valle sol çaprazdan ceza sahasına yönelip pasını bekletmeden Landel’e aktardı. Bolusporlu oyuncular ofsayt bekledi fakat hakem pozisyonu devam ettirdi. Landel düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu. 1-0

Dak. 16: Giresunspor inanılmaz bir gol kaçırdı. Berkan taç atışını hızlı kullandı ve topla buluşan isim sağ kanatta Ahmet İlhan’dı. Ahmet İlhan rakibinden sıyrıldıktan sonra Del Valle’ye ‘al da at’ dercesine bir pas yolladı. Del Valle ise boş kale yerine meşin yuvarlağı yandan auta yolladı.

Dak. 19: Boluspor beraberlik sayısı için yüklendi. Savunmasından ileriye çıkan Hayrullah’ın sağ çizgiden arka direğe ortaladığı topu Mustafa Eskihellaç auta yolladı.

Dak. 26: Mustafa Durak’ın ceza sahasına yolladığı topa kalesini erken terk eden Metin ceza sahası çizgisi üzerinde kafayla karşılık verdi fakat meşin yuvarlak bir kez daha Melih’in önünde kaldı. Bu oyuncunun sağ çizgiden sert vuruşundan sonuç gelmedi.

Dak. 31: Gelişen konuk takım atağında Mustafa Eskihellaç ceza sahası dışından sert vurdu Metin topu kornere yumrukladı. Bu pozisyonun bir dakika sonra yine aynı noktadan Kubilay kaleyi denedi ve Metin bir kez daha iyi yer tutarak Bolusporlu oyunculara gol şansı vermedi.

34: Halilovic’in pasıyla topla buluşan Gökhan’ın sert şutunu Metin direk dibinde kontrol etti.

Dak. 35: Giresunspor savunması çıkarken topu kaptırdı. Mustafa’nın ara pasına Kubilay hareketlendi ve kalesini erken terk eden Metin sakatlanması pahasına rakibine gol şansı tanımadı.

İKİNCİ YARI

Dak. 48: Gelişen Giresunspor atağında savunmanın arkasına bırakılan pasa Rusescu hareketlendi ve Romen oyuncu İsmail’in müdahalesiyle yerde kaldı. Rusescu penaltı beklerken hakem köşe atışını gösterdi.

Dak. 86 (GOL):Giresunspor farkı ikiye çıkardı, Del Valle orta alanı hızlı geçip pasını sağ kanattaki Tanase’ye aktardı. Tanase arka direğe harika bir orta yolladı. Topun gelişen harika yükselen Raul Rusescu yarım vole ile ve harika bir golle fileleri havalandırdı.

5 dakkika uzatma sonunda maç 2-0 bitti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 9CK35