BAŞKAN ABAT’TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

BAŞKAN ABAT’TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

17.05.2021

Başkan Abat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ele güne rezil olmanıza sadece birkaç gün kaldı. Az daha sabır. Beslemeler” ifadelerine yer verdi. Abat’ın bu paylaşımının kimlere gönderme olduğu ise merak konusu oldu.

 

Basına mi? Camiaya mi? Yonetimine mi yada eski yonetimlere mi mesaj vermek istedi Başkan aciklarsa hepimiz ogrenecegiz?

 

Haber: Oğuzhan Serçe

M.T.

M.T.
2021-05-17 19:59:57

Sezon boyunca nasıl sustuysanız. Şimdide susunuz. Haklı olsanız ne çıkar? Geminin kaptanı sizsiniz. Tayfaları suçlayamazsınız. Hele "Besleme" çok çağdışı ve bir Boluspor başkanına hiç yakışmayan ifade olmuş.Keşke önünüzde başkan sıfatı olmadan yapsaydınız, belki yakışırdı(!). Alenen küfür yiyip, bazen onuruyla bile oynan ne başkanlar geldi bu takıma. Yinede boyle konuşmadılar. Bu nasıl ifadedir.... Ne demiş Yunus Emre : " Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı, Söz ola ağılı aşı, Yağ ile bal ede bir söz"

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-05-17 17:13:57

Sayın başkan sizden daha başka büyük '' ele güne rezil olan'' var mı? Direksiyon sizde, öyle şunu bunu kötüleyerek başarısızlığınızı örtemezsiniz. 30 futbolcu alacaksınız, düşmemeyi başarı sayacaksınız. Transfer ettirdiğiniz futbolcu sahaya çıkmadan dört ay sonra göndereceksiniz, sonra siz hataları başkalarında arayacaksınız. Sezon başında gönderdiğiniz futbolcular başka takımlarda ilk onbirde oynadı, siz başarısızlığınızı ''beslemeler'' diye uydurduğunuz kişilere yamayacaksınız. Yemezler başkan. 1965'den bu yana en başarısız başkan olarak tescil edildiniz. Lütfen Erginer ve Barbaros'u gönderiniz ve ''başarısızlığığı üzerime alıyorum'' diyerek olgunluğunuzu gösteriniz. Bir de kulübü ne kadar borça soktuğunuzu açıklayınız.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BDWE6