Basit goller yedik

Basit goller yedik

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Beypiliç Boluspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

08.05.2022

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Beypiliç Boluspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Futbolun istatistik oyunu olmadığını belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, "Bugün garip bir oyun oldu. Maalesef futbol istatistik oyunu değil. Bakınca oyunu kontrol etmişiz, yüzde 68 topa sahip olmuşuz. Rakip yüzde 32 olmuş. Rakip ceza sahasına 30 defa girmişiz, rakip 12-13 kere girmiş. Rakip korner atmamış ama maçın skoruna baktığımızda 2-1 mağlup olmuşuz. Bunu şöyle değerlendirmek lazım. Bu bizim beceriksizliğimizdir. Çünkü Samsunspor'a yakışmayacak iki tane gol yedik. Dört ortaları var, iki tanesi gol oldu. Bizim yaptığımız ortalar yirminin üzerinde. Bunu değerlendireceğiz. Bize göre bu sezonun özeti gibi oldu" dedi.

 

Samsunspor'un bütün sezon boyunca basit goller yediğini ifade eden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, "Pozisyon hatalarından, bireysel hatalardan, yanlış pozisyon almalardan. Üzgünüz, çünkü bir fırsat daha gelmişti. Maalesef kaçırdık. İkinci devre, özellikle Beypiliç Boluspor'un golünden sonra oyun akıcılığını kaybetti. Beypiliç Boluspor skoru buldu, oyunu yavaşlattı, yattı, kalkmadı. Yani ikinci devre çok keyifli bir maç olmadı. Pozisyonlar yakaladık. Son dakika direkten dönen, bir adım mesafeden ayak içi vurup kaleye atamadığımız pozisyonlar oldu. Maalesef bunu sadece şansa bağlamak istemiyorum, burada bizim beceriksizliğimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu maçı böyle bitirmek istemezdik" diye konuştu.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-05-09 15:32:15

Şu anda tam köprünün ortasındayız. %50 bu ligde kalıp - kalmama durumu. 1. ligden bir alt lige düşmede, puanlar eşit olduğunda; ikili averajlar bile önemli olacak. B.Boluspor; İstanbul spor'dan, Bandırmaspordan daha iyi bir takım ama ABAT-REHA ikilisi takımı bu hale getirdi. Gelen yönetim; takımı bozmaması, aynı futbolcularla devam etmesi, sadece 4-5 transferin yeterli olduğunu bilmesi gerekir. Gelen yönetim ABAT gibi futboldan anlamayan kişiler olursa; son iki seneden farkımız olmaz. LÜTFEN TAKIMI BOZMAYALIM.

bolulu

bolulu
2022-05-09 12:38:59

SAMSUNSPOR ÖLÜMÜNE OYNADI BİZ BUNLARI Bİ YERLERE NOT ETTİK SAMSUNSPOR CAMİASI.ümraniye bursaya yattı bu hafta manisa her hafta bi takıma yattı bandırma 10 haftadır alttaki takımlara yattı boluspora barcelona gibi oynadı bunları tek tek not ediyoruz boluspor taraftarı olarak .agücü maçına dikkat etmemiz lazım agücü bursasporun kardeş takımı.adam gibi dikkatli risk almadan yenilmeden son maça gelmeliyiz.bu hafta bursa bandırma eyüp kocaeli görecez bakalım yatışları kalkışları.birde burdan feti kardeşime yıllarca futbol oynamış biri olarak sölüyorum kardeşim sen defans oyuncususun adamın karşısında kalacan yeminle ben yemem o çalımı atlama kardeşim topa bak yedirdiğin kaçıncı gol oldu bandırma maçında atladın adamı messi yaptın dur önünde içinden geçecek hali yokya .ATLAMA FORVETİN TOPUNA KARŞISINDA KAL FETİ KARDEŞİM SAĞLAM ADAMSIN FİZİKLİSİN OMUZ OMUZA SENİ GEÇECEK ADAM YOK.YETERKİ TOPA ATLAMA

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BF9S4