ASKF’NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

ASKF’NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında Cemalettin Metin yeni başkan seçildi.

11.09.2021

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.  Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı, Bartın ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, Bolu Belediye Meclis Üyesi Naci Parlak, İl Genel Meclisi CHP Üyeleri Eyüp Beşli ve Alaattin Karadoğan ile amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. 2 adayın bulunduğu olağan genel kurulda 88 delege oy kullanırken, Cemalettin Metin 66 oy, Cahit Çokşirin ise 22 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni başkanı Cemalettin Metin oldu.

 

Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan Cemalettin Metin “Katılan bütün misafirlere, amatör spor camiasına ve eski başkanımız Zekeriya Gökmen’e amatör spora verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MUNX7