ARTIK YORULDUM

ARTIK YORULDUM

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ligin bitimine sayılı günler kala ödeme yapmaya devam ediyor.

12.05.2023

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ligin bitimine sayılı günler kala ödeme yapmaya devam ediyor. Bu sezon hiç bir geliri olmayan Boluspor’da Başkan Abak, oyunculara 5,5 milyon ödeme yaparak kimseyi mağdur etmedi.

 

Yönetimin eli kolu bağlandı

Tüm gelirleri temlik altında olan sezon başından beri büyük bir yükün altından kalkmaya çalışan Başkan Abak, yine büyük bir miktarda ödeme yaptı. Sezonun bitimine sayılı günler kala oyunculara 5,5 milyon ödeme yaptı. Boluspor’da bir taraftan yeni sezon hazırlıkları merak edilirken mali tablo yönetimin elini kolunu bağlıyor.

 

Borç katlanarak artıyor

 

Yeni sezon öncesi maddi anlamda büyük kriz yaşayan Boluspor’da bir yandan teknik adam görüşmeleri sürerken diğer yandan da kadroya yapılacak takviyeler konuşuluyor.

Mali anlamda oldukça sıkıntılı süreç yaşayan Başkan Savaş Abak'ın eli kolu bağlanırken, her geçen gün borç katlanarak artmaya devam ediyor

 

700 bin lira yine buhar oldu

Eski Başkanın koyduğu temlikin sonrasında geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonundan gelen 700 Bin Lira kulübün hesabına girmeden direkt eski başkanın hesabına gitti. Abak, oyunculara ise 5,5 milyon civarında ödeme yaparak sezonunda bitmesine 2 hafta kala oyunculara söz verdiği tutarları ödemeye devam ediyor.

 

Verilen sözler tutulmadı

 

Şuana kadar Başkan Abak’a söz verilen ilimizde bulunan mülki amirlerden hiç bir gelir Boluspor’a kazandırılmadı. Yeni sezon öncesi işlerin bir hayli zorlaşacağı görünürken Boluspor’un yeni sezona nasıl hazırlanacağı merak konusu oldu. Kırmızı beyazlıların tüm mali yükünü Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu kendi cebinden karşılarken şuan ki durum hiçte iç açısı görünmüyor.

 

Maddi girdaptan nasıl çıkılacak

 

Birçok sorunla boğuşan Abak ve ekibi bu kadar olumsuzluğa rağmen kulübün mali yapısını düzeltmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Başkan Savaş Abak, yeni sezon öncesi bu maddi girdabın içinden nasıl çıkacağı da en büyük soru işareti.

 

“Artık yoruldum, verdiğim para 50 milyona yaklaştı”

 

Boluspor Abak’ın yakın çevresine, “Artık yoruldum, verdiğim para 50 milyona yaklaştı. Yönetimin yaptığı nakdi ve gayri nakdi yardımlar 15 milyon civarı oldu. Yorulduk” dediği camiada konuşulmaya başlandı.

 

 Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

Taraftar

Taraftar
2023-05-12 17:20:05

Başkan yorulduğunu açıklaması yapmakta kimsenin başkana verilen sözler yerine gelmeyince borçlar katlandikça katlaniyor başkanda Zor durumda kalıyor korkuyoruz bizim takım Karabükspor takımın durumuna düşmeyip bu sıkıntılardan kurtulup düzlüğe çıkarız arzumuz bu ne siyasi olsun ne de buna benzer bolu esnaflarından nede başkalarından Boluspor'a katkısı yok Boluspor kendi ateşi kavrulup duruyor

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 84LSR