AMATÖRDE SON HAFTA ÖNCESİ HEYECAN DORUKTA

AMATÖRDE SON HAFTA ÖNCESİ HEYECAN DORUKTA

Bolu Amatör Ligi grup maçlarında son haftaya girilirken play-offlarda mücadele edecek takımlar belli olmaya başladı.

03.01.2022

Bolu 1.Amatör Ligi’nde grup maçlarında sona gelindi. Son bir hafta kala play-off’a kalacak takımlarda belli olmaya başladı.  22 golün kaydedildiği haftanın en gollü maçı Mengen Belediyespor Yumrukayaspor maçı oldu.

MENGEN BELEDİYESPOR’DAN SÜRPRİZ GALİBİYET

 

Ligin 9.haftasının sürpriz galibiyeti ise Mengen Belediyespor’dan geldi. Geride kalan 8 hafta puanı bulunmayan Mengen Belediyespor, 9.hafta mücadelesinde Karaçayır Spor Tesisleri’nde Yumrukayaspor ile karşı karşıya geldi. Tam bir gol düellosu şeklinde ve 9 golün kaydedildiği geçen karşılaşmayı Mengen Belediyespor 5-4 kazanarak ligdeki ilk puanını aldı.

 

ÇAĞSU ALADAĞSPOR SON HAFTAYA LİDER GİRDİ

 

2021-2022 Bolu Amatör Lig'inde mücadele eden Çağsu Aladağspor ligin dokuzuncu haftasında Karacasu 2011 ile karşılaştı.   Karşılaşmanın 20. dakikasında Karacasu 2011 1-0 öne geçti. Çağsu Aladağspor’dan cevap gecikmedi ve mücadelenin 29’uncu dakikasında Sedat’ın kafa vuruşunda skora denge geldi. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikalarında Emirhan’ın kırmızı kart görmesiyle bir kişi eksik kalan Çağsu Aladağspor, etkili oyununu sürdürdü ve aradığı golü 70.dakikada buldu. Yavuz Selim’in kaydettiği golle öne geçen Çağsu Aladağspor, kalan dakikalarda iki gol daha kaydetti ve sahadan 4-1 galip ayrılarak son hafta öncesinde Taşkesti Sarotspor’un 2 puan önünde liderliğini sürdürdü. Karacasu 2011 takımı ise 4 puanla son sırada yer aldı.

 

KIBRISCIKSPOR İLE TAŞKESTİ SAROTSPOR PUANLARI PAYLAŞTI

 

A grubunun iki iddialı takımı Kıbrıscıkspor ile Taşkesti Sarotspor Karaçayır Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Son haftalara girilirken ligde zirve yarışı veren iki takımın karşılaşması nefesleri keserken mücadelede kazanan çıkmadı. 90 dakika sonunda 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Taşkesti Sarotspor son haftaya Çağsu Aladağspor’un 2 puan gerisinde 2.sırada yer aldı. Kıbrıscıkspor ise 13 puanla 4.sırada kaldı. Taşkesti Sarotspor son hafta Çağsu Aladağspor’u konuk edecek. 

 

BOLU BELEDİYESPOR İLK İKİ İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

 

Ligin 9.haftasında grubun iddialı ekiplerinden Bolu Belediyespor hiçbir iddiası bulunmayan Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Play-off potasında bulunan ve ilk iki iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Bolu Belediyespor, Sebenspor’dan istediğini aldı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Bolu Belediyespor son hafta öncesinde Taşkesti Sarotspor’un 2 puan arkasında 3.sırada yer aldı. Son hafta Karacasu 2011 takımı ile karşılaşacak Bolu Belediyespor, mücadeleyi kazanıp Taşkesti Sarotspor’un ise kaybetmesini bekleyecek.

 

LİDERLİK MÜCADELESİNDE KAZANAN DÖRTDİVANSPOR

 

B grubunun ilk iki mücadelesi veren takımları Özel İdare Köroğluspor ile Dörtdivanspor, ligin 9.haftasında karşı karşıya geldi. Haftaya lider giren ve liderliğini sürdürmek isteyen Özel İdare Köroğluspor karşısında etkili bir oyun sergileyen Dörtdivanspor sahadan 2-1 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve son haftaya lider girdi. Özel İdare Köroğluspor ise 16 puanla ikinci sırada kaldı. Grubun son maçında Özel İdare Köroğluspor Elvan İnşaat Kızıkspor ile, lider Dörtdivanspor ise Yumrukayaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu W4MOW