AMATÖR KÜMEDE BOL GOLLÜ HAFTA

AMATÖR KÜMEDE BOL GOLLÜ HAFTA

Bolu 1.Amatör kümede 3.hafta sona erdi. Tam 28 golün kaydedildiği haftada Dörtdivanspor, Mengen Belediyespor karşısında farka koştu ve sahadan 12-1 galip ayrılarak bu sezonun şu ana kadar ki en farklı skorunu elde etti.

22.11.2021

Bolu 1.Amatör kümenin 3.haftasında 5 karşılaşma oynandı. Tam 28 golün kaydedildiği haftada sezonun şu ana kadar ki en farklı skoru Dörtdivanspor’dan geldi. B grubunu güçlü ekiplerinden Dörtdivanspor, grupta henüz puanı bulunmayan Mengen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Dörtdivanspor, karşılaşmadan 12-1 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti ve 2.sıraya yerleşti.

 

ÖZEL İDARE İLE KIZIKSPOR PUANLARI PAYLAŞTI

 

Haftanın açılış maçında B grubunun favori takımlarından Özel İdare Köroğluspor ile Elvan İnşaat Kızıkspor karşı karşıya geldi. Karaçayır Sentetik 1.nolu sahada oynanan karşılaşmada iki güçlü takım birbirine diş geçiremedi ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla Elvan İnşaat Kızıkspor puanını 7 yaptı ve liderliğini sürdürdü. 2.haftayı bay geçen Özel İdare Köroğluspor ise iki karşılaşma sonrasında 4 puanla 3.sırada yer aldı.

 

TAŞKESTİ KARACASU KARŞISINDA FARKLI KAZANDI

 

A grubunun ilk maçında ise Taşkesti Sarotspor ile Karacasu 2011 karşı karşıya geldi. Taşkesti’de oynanan karşılaşmada ilk düdükten son düdüğe kadar etkili bir oyun sergileyen Taşkesti Sarotspor sahadan 5-1 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu skorla birlikte Taşkesti Sarotspor liderliğe yükselirken, Karacasu 2011 takımı ise 3 puanla 5.sırada yer aldı.

 

ÇAĞSU ALADAĞSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

 

İlk iki haftada bir galibiyet bir mağlubiyet alan Çağsu Aladağspor üçüncü haftada grup sonuncusu Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Çağsu Aladağspor sahadan 3-1 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti ve 3.sıradaki yerini korudu. Konuk ekip Sebenspor ise 3.hafta sonunda henüz puanla tanışamadı ve sıfır puanla son sırada yer aldı.

 

BOLU BELEDİYESPOR KIBRISCIKSPOR’U DEVİRDİ

 

Genç kadrosuna rağmen ilk iki haftayı kayıpsız geçen ve oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Kıbrıscıkspor, ligin üçüncü haftasında ilk iki haftada sadece bir puan alabilen Bolu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi Kıbrıscıkspor’un favori gösterildiği karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılan Bolu Belediyespor üçüncü haftanın sürprizine imza atarak üç puanı hanesine yazdırdı. Bu skorla Kıbrıscıkspor 6 puanda kalarak liderliği Taşkesti Sarotspor’a kaptırırken, Bolu Belediyespor ise 4 puanla 4.sıraya yerleşti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XTNOO