AMATÖR KÜME DE 2. HAFTA SONUÇLARI

AMATÖR KÜME DE 2. HAFTA SONUÇLARI

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede heyecan devam ediyor.

31.10.2022

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede heyecan devam ediyor. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ligin iddialı ekiplerinden Geredespor, Kıbrıscıkspor’u 6-0 mağlup etti ve puanını 6’ya çıkardı.

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Ligi’nde ikinci hafta geride kaldı. 6 karşılaşmanın oynandığı ve farklı sonuçların olduğu haftada toplamda 30 gol kaydedildi. Haftanın açılış karşılaşmalarından birinde GLS Grup Aladağspor, Özel İdare Köroğluspor ile karşı karşıya geldi. İlk haftayı bay geçen GLS Grup Aladağspor ilk maçında karşılaştığı Özel İdare Köroğluspor’u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Özel İdare Köroğluspor ise 2.hafta sonunda 3 puanda kaldı.

YUMRUKAYA BOLU 14 FK’YI FARKLI MAĞLUP ETTİ

Bir diğer açılış maçında ise Yumrukayaspor ile bu sezon ilk defa Amatör kümede mücadele eden Bolu 14 FK ile karşı karşıya geldi. Genç bir kadrosu bulunan Bolu 14 FK karşısında 7-1 gibi farklı bir skorla kazanan Yumrukayaspor ikinci hafta sonunda 3 puanla tanışan takımlar arasına girdi. Bolu 14 FK ise 2 maç sonunda puansız bir şekilde grubunun son sırasında yer aldı.

BOLU BELEDİYESPOR 2’DE 2 YAPTI

B grubunun iddialı ekiplerinden Bolu Belediyespor ise ikinci hafta Karaçayır’da oynanan mücadelede Sebenspor ile karşı karşıya geldi. İlk hafta karşılaşmalarını galibiyetle kapatan iki ekibin mücadelesi haftanın en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olurken, Bolu Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Sebenspor ise bu mağlubiyetin ardından 3 puanla 3.sırada yer aldı.

A GRUBUNDA GEREDE RÜZGARI

Geredespor, Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede fırtına gibi esiyor. Lige galibiyetle başlayan Geredespor ikinci karşılaşmasında Bolu’da Kıbrıscıkspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya etkili hızlı başlayıp rakibine zor anlar yaşatan kırmızı yeşilliler golleri de hızlı buldu. Geredespor adına Berkcan ilk golü atan isim oldu. Daha sonra Geredespor’da Süleyman Hamid, Mutlu golleri atan oyuncular oldu. Geçtiğimiz hafta hattrick yapan Lefa, Kıbrıscıkspor takımını da boş geçmeyip 3 gole imza attı. Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede Geredespor ile fırtınalar estiren Lefa iki haftada yarım düzüne gol kaydetti. Oynadığı iki karşılaşmada gol yollarında ne kadar etkili olduğunu gösteren Lefa ilk karşılaşmada 3 gol atarken ikinci karşılaşmada da aynı tarife ile haftayı kapadı. Sürati ve son vuruşları ile dikkat çeken Lefa lig de 6 gole kavuştu.

GÖYNÜK KARACASU’YU 4 GOLLE GEÇTİ

İlk haftayı bay geçen iki takımdan biri olan Göynük İdmanyurdu, ilk hafta Dörtdivanspor’a 3-1 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yapan Karacasu 2011 takımı ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında pek bir varlık gösteremeyen Karacasu 2011 takımı bu maçtan da mağlubiyetle ayrıldı ve puansız bir şekilde 6’ıncı sırada yer aldı. İlk maçından galibiyetle ayrılan Göynük İdmanyurdu ise 3 puanla 3.sırada kendine yer buldu.

TAŞKESTİ 2’DE 2 YAPTI

Haftanın son maçında ise B grubunun iddialı ekiplerinden V.Orman Taşkestispor ile Dörtdivanspor Karaçayır’da karşı karşıya geldi. İlk haftayı üç puanla kapatan iki takımın mücadelesinden V.Orman Taşkestispor galip ayrıldı ve puanını 6’ya yükselterek, Geredespor’u takibini sürdürdü. Dörtdivanspor ise 3 puanla 4.sırada kaldı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Bolu Hakimiyet

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5DZZY