AMATÖR KULÜPLER TANJU ÖZCAN’DAN UMUTLU…

AMATÖR KULÜPLER TANJU ÖZCAN’DAN UMUTLU…

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin geçtiğimiz gün kulüplerin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir araya gelmesini değerlendirdi.

05.02.2024

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin geçtiğimiz gün kulüplerin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir araya gelmesini değerlendirdi. Verimli bir toplantı olduğunu ifade eden ASKF Başkanı Cemalettin Metin, “Kulüplerimiz kendilerine verilen desteklerle daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

 

ASKF Başkanı Cemaletin Metin yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Uzun yıllardır Belediye Başkanımızla bu konu hakkında istişare ediyorduk. Tabi kendileri göreve geldiği günden beri elinden geldiğince bize yardımcı olmaya çalıştı. Belediyemizin imkanlarını bilerek taleplerimizi  iletiyoruz. Bizde yakın zamanda yaptığımız istişareler sonrasında Kulüplerimizle birlikte yemekli bir toplantı düzenleme kararı almıştık. Bu toplantıya sağ olsun Belediye Başkanımızda katıldı ve kulüpler ile birlikte sohbet ortamı oluştu. Toplantı öncesi Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a amatör kulüplerimizin sorunları hakkında bir sunum yapmıştı. Neler yapılması gerektiğini söylemiştik. En başta kulüplerimizin ayni ve nakdi yardımlar, ulaşım ve takımlarımızın maç sonlarında ihtiyaçlarının giderilmesi gibi konularda Belediye Başkanımızı bilgilendirmiştik.” ASKF Başkanı Cemalettin Metin sözlerine şöyle devam etti; “Bizlerin sorunlarını dinleyen  Başkanımız Tanju Özcan ise amatör takımlarımıza Şubat ve Mart aylarında verilmek üzere 500 bin Lira, Nisan ve Mayıs aylarında olmak üzere toplamda 1 milyon lira destek sözü verdi. Ben de kulüplerimizin adına kendisine teşekkür ediyorum.” “Yerelde amatör sporun kalkınması için yerel yönetimlerin, Valiliğimizin, Özel İdaremizin, Belediyemizin, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün ve STK’ların desteği olmadan amatör sporun bir yerlere gelmesi mümkün değildir. Bizler kendilerine gerekli bilgileri verdik, önümüzdeki dönemlerde daha çok yardımlarla Bolu amatörü  daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 8ZJ1U