Adım Adım Alt Lige

Adım Adım Alt Lige

Boluspor milli ara sonrası sahasında karşılaştığı Manisa FK'ya 1-2 yenilerek düşme hattıyla arayı açamayarak tehlikeden uzaklaşamadı.

02.04.2022

Boluspor milli ara sonrası sahasında karşılaştığı Manisa FK'ya 1-2 yenilerek düşme hattıyla arayı açamayarak tehlikeden uzaklaşamadı.​

 

Boluspor 1-2 Manisa Futbol Kulubü

 

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında bugün Boluspor ile Manisa FK karşı karşıya geldi. Manisa FK, deplasmanda 2-1 galip gelerek haftayı 3 puanla kapattı. 

 

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabaka Direnç Tonusluoğlu yönetti.  Manisa F'nın gollerini 26'da Erhan Çelenk ve M. Gakpa kaydetti.Ev sahibi ekibin tek golünü ise 77'de B. Bala attı. Mücadele Manisa FK'nın 2-1 üstünlüğü ile sonlandı. 

 

Bu maç ile  29 maça çıkan Manisa FK, 40 puana ulaştı. Son dört maçında yalnızca bir puan toplayabilen  Boluspor, 35 puanda kaldı.

Köroğlu

Köroğlu
2022-04-03 11:57:43

Yönetim reha hoca ve futbolcular varken bu takımın hakkında yorum yazmaya değmez çünkü önümüzde bandırma maçı aynı senaryo olacağından yorum yazmaya değmez sadece bu takımı bu hâle getirenlere yazlıklar olsun demek geliyor içimden kıskaca şanlı boluspor ne durumda geldi

başkentli

başkentli
2022-04-02 20:38:07

Sn Reha Bey,eserinizle övünün , ne hale gelmiş takım, hırs yok, mücadele yok, kazanma isteği yok, futbolcuların hepsi Bregu’ya benzemişler.(Defalarca yazdım Bregu ile sahaya 10 kişi çıkıyorsunuz adam oynamıyor, sadece oynarmış gibi yapıp sizi kandırıyor diye) Reha Bey eğer futbolcular arasında adeletle davranmasanız formayı hak edene vermezseniz size saygı ve sevgileri kalmaz futbolcuların, kaos olur, tıpkı takımın bugünkü durumu gibi.Balaj gol atıyor, hiç bir takım arkadaşı gidip tebrik etmiyor, bu size bişey ifade etmiyormu.Bunu anladığınızı hiç sanmıyorum, zaten futboldanda zerre kadar anlamıyorsunuz bana göre, anlasanız Bregu’da ısrar etmezsiniz ve takımı bu duruma düşürmezdiniz.Sn yöteciler bu durum böyle devam ederse küme düşeriz, zararın neresinden dönülürse kardır, Reha Bey ile Bregu’yu elele tutuşturup hemen gönderin.Tüm Boluspor camiasına selam olsun..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FCYRK