Abant Spor'dan Teşekkür

Abant Spor'dan Teşekkür

Abant Spor Malzemeleri sahibi Ümit Yıldırım Sosyal Medya hesabından başlayacak olan köy takımlarına başarılar diledi

08.07.2024

Abant Spor Malzemeleri sahibi sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Abant Spor Malzemeleri olarak, Amatör Kulüp Sporları Federasyonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen köyler arası futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileriz. Turnuvaya malzeme tedariklerini gerçekleştirdiğimiz takımların başarıları bizim için önemlidir. Amatör ruhun ve sporun gücünü bir arada yaşatan bu etkinliklerin, sporcularımıza ve köylerimize birlik ve dayanışma duyguları kazandıracağına inanıyoruz.

Sporun her alanında olduğu gibi, amatör futbolun da desteklenmesi ve geliştirilmesi, bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bu turnuva, sporun temel değerlerini yaşatan ve köylerimizin gençlerine spor yapma fırsatı sunan önemli bir platformdur. Biz de Abant Spor Malzemeleri olarak, bu değerli etkinliği desteklemekten ve katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Köyler arası futbol turnuvasına katılan tüm takımların sporcularına başarılar diler, centilmence ve fair-play ruhu içinde geçecek müsabakaları sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isteriz. Sporun birleştirici gücüyle, bu turnuvanın katılımcılarına ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmasını temenni ediyoruz dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ENSDA