ABAK'TAN ÖNEMLİ ZİYARET

ABAK'TAN  ÖNEMLİ  ZİYARET

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak dur durak bilmiyor. Sezon öncesi göreve gelir gelmez adeta Boluspor kulübünde devrim gibi reformlara imza atan Abak; bir yandan profesyonel futbol takımının yeniden yapılanması, bir yandan mali adımlar bir yandan da tüm binaları baştan aşağıya yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

14.09.2022

Zamanının büyük bir bölümün Boluspor Tesislerinde geçiren Başkan Abak, deplasman maçları haricinde Bolu dışına gerçekleştirdiği ziyaretleri de Boluspor için yapıyor.

Özellikle Ankara’ya günü birlik ziyaretler yaparak Boluspor için görüşmeler gerçekleştiren Başkan Savaş Abak, son olarak bugün AK Parti’nin kurmaylarından 22’nci, 23’ncü, 24’ncü ve 26’ncı Dönem Ankara Milletvekili Haluk İpek’i ziyaret etti.

Ziyaretler devamında  Başan  Sayın Savaş ABAK İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’yu ziyaret ettiler .

 

 Hediye edilen 14 numaralı ve ismi yazılı olan Boluspor forması için Başkan Savaş Abak’a teşekkür eden  İç işleri Bakanı Süleyman Soylu ve Haluk İpek, her zaman Başkan Abak’ın ve Boluspor’un yanında olacağını belirtti.

 Boluspor Başkanı Savaş Abak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Ertem, Ramazan Kahraman ve Sinan Haydaroğlu’nun ziyaretlerde Başkan Savaş Abak'yalnız bırakmadı.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 189RQ