25. RANDEVU

25. RANDEVU

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Dyorex Boluspor ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya gelecek.

18.03.2023

FF 1. Lig’in 27. haftasında Dyorex Boluspor ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. Bolu Atatürk Stadyumu’da oynanacak karşılaşma üst sıraları yakından ilgilendiriyor.

Ligde 5 maçtır kazanamayan Boluspor, play-off potasından uzaklaşmak istemezken, Ankara Keçiörengücü de 3 maçlık galibiyet serisini devam ettirip 3.sıradaki yerini korumak istiyor. Dyorex Boluspor geçtiğimiz hafta Tuzlaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, Ankara Keçiören gücü kendi evinde Altınordu’yu 4-0 mağlup etti.

Farklı liglerde olmak üzere toplamda 24 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında Boluspor 10 galibiyet alırken, Keçiörengücü de 5 kez sahadan galip ayrıldı, 9 müsabaka ise berabere sonuçlandı. İki takımın Bolu’da oynan maçlarında Boluspor 5 galibiyet, Keçiörengücü'de 2 galibiyet aldı. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçta, taraflar sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

Dyorex Boluspor – Ankara Keçiörengücü maçı 19 Mart Pazar günü oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma, beIN SPORTS MAX 1 ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Taraftar

Taraftar
2023-03-18 20:10:53

Geçen hafta hata yüzünden mağlup olduk bu maçı geriye bırakalım üç haftadan beri seri yakalamış olan Keçiörengücü oynayacak olan takımız bir sebeb yaratmadan bu maçı kazanıp ve beş maçtır üç puan yazdiramadik üç puan alıp şeytanın bacağını kırıp bolu taraftarını memnun edersiniz inşallah buda beraberlik içinde özgüvenlik olursa daha güzel olur

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HNW5D