Zor bir maçı 3 puanla bitirdik

Zor bir maçı 3 puanla bitirdik

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor Balıkesirspor karşılaşması ev sahibi takımın 10’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda Boluspor teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

09.01.2022

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Maçtan önce oyuncularıma da maçın çok zor geçeceğini söylemiştim. Balıkesirspor sezon başından beri içinde bulunduğu zorluklara rağmen mücadeleyi hiç bırakmayan bir takım. Mağlup olduğu maçlarda bile rakibe ciddi anlamda sıkıntı çıkaran bir takım. Biz de sezona Balıkesirspor’la başlamıştık ve deplasmanda mağlup olduk. Bu kadar zorlu bir maç geçeceğini biliyorduk. Sezonun en fazla gol pozisyonuna girdiğimiz maçıydı. Maçı ilk yarıda çok rahat bitirebilirdik. Korona virüslü, cezalı ve sakat oyuncularımızın çokluğuyla dezavantajlı gibi görünüyorduk ama her zaman takım oyununun ön planda olduğu söylüyorum oyuncularıma. Zor bir maçı 3 puanla bitirdik. İkinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyorduk çünkü ikinci hafta bay takımız. Bu arayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Hem transfer anlamında hem antrenman anlamında ve içeride Tuzla maçını da kayıpsız geçip milli maç arasından sonra çok daha oyunu güçlü bir Boluspor izletmek istiyoruz” dedi.

Haydar uslu

Haydar uslu
2022-01-11 08:27:12

Kolay maçmı var Reha akıllı ol akıllı konuş 11e 11 oynuyorsun 11e 9 yada 8 değil onda bile akıllı güçlü dirençli olabildikten sende pazar günkü gibi beceriksiz olduktan sonra rakibine üstünlük ışığını umudunu sen yakarsın enazından 1 puanla döner gider

bolulu

bolulu
2022-01-10 15:50:09

la nasıl zor bi maç balkes önüne gelen tokatladı bi bolu yenildi bi de keçi adamlar bitmiş motivasyonları mücadele güçleri 0.bu maça anca senin gibi bi td zor der bencillik yüzünden 10-0 olacak maç 1-0 bitti.takım lay lay lom oynuyo izliyosun roshi 4 e1 pozisyonda yana çıkarsa 4 tane oyuncumuz bomboş naptı kaleye berk öle bregu öle sen napıyosun izliyosun.şu oyuna göre karşımızda keçi menemen tarzı bi takım olsa hayırlı cumalar.bide bu takımda orta sahadan kaleye oy nayan adamı oynatmıcan nedir kardeşim korner atıyoruz o ona o ona ordan kaleciye şaka gibi.galibiyet önemliydi maçta böle seri yapıp ilk 6 ya atmalıyız kendimizi yoksa işimiz zor.

Levent

Levent
2022-01-09 22:42:44

Futbol aslında basit oyun beynini ve ayaklarını koordine edebilen hem göze hoş gelen futbol oynar hemde takımına katkıda bulunur. Bu takımda sadece ayakları ile oynayan futbolcular var . Bu galibiyet bizi yanıltmasın. Şu maç en az 3-0 bitecek maçtı. Pas hata yüzdesi çok yüksek. Rakip kalede bencilce pozisyon harcanıyor. Kaleyi tutan şutlar çok az. Bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım. Reha Hocam bu maçı eminim futbolcularla beraber tekrar izleyeceksiniz. Ders alacak o kadar pozisyon varki . Buna rağmen takımın mücadelesi güzeldi 3 puan için tebrikler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4H1VD