YOLLAR AYRILDI

YOLLAR AYRILDI

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'da, teknik direktör Turgay Altay dönemi sona erdi.

28.08.2023

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, son haftalarda arka arkaya gelen puan kayıplarının ardından teknik direktör Turgay Altay   ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldı.

 

30 Haziran’da kırmızı beyazlılarla sözleşme imzalayan 43 yaşındaki teknik adam Boluspor ile 3 resmi karşılaşmaya çıkıp, bu maçlarda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayıran Boluspor transfer komitesinin önümüzdeki günlerde yeni teknik adam çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Taraftar

Taraftar
2023-08-31 15:02:42

Hoca değişikliği geç oldu ama temiz oldu bir tabirdir takımın başına gelen hoca acaba Keçiören maçında başında olacakmi eğer takımın başında olup ilk galibayat alıp yolumuza devam ederiz üç haftadan beri bir yenilgi iki beraberlik olup şu an iki puan alıp ligin dibine beton atmış bulunmaktayız takım içinde görüntü Turgay hocayı istememek gibi bir vardı inşallah bu durum yalçın hocada takımı iyi motive ve katkı sağlarsa deplasmanda kocelispor maçını kazanıp yolumuza devam ederiz

Tarafatar

Tarafatar
2023-08-28 20:09:27

Taraftar olarak bizde birşeyler biliyoruz çünkü Manisada çok kalmadı hemen biletini kestiler hemen gönderip kurtuldular inşallah yalçınla iyi başlangıç yapıp yolumuza devam edeceğiz yeter bu hocalardan çektiğimiz akıllı başlı hoca gelmiyor bu takımın başına

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MHAFS