YETER ARTIK! HEP BİZE HEP BİZE!

YETER ARTIK! HEP BİZE HEP BİZE!

Boluspor ile Bodrumspor arasında oynanan karşılaşma sonucunda Boluspor a hep ceza hemde Tribün kapatma cezası geldi

14.04.2023

Boluspor Kulübünün, iç saha maçlarında ceza yeme sıkıntısı devam ediyor. Boluspor gelir konusunda kulüp kasasına bir türlü nakit koyamazken saha ve seyirci olaylarından yine para cezası yedi.

Boluspor, Bodrumspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 50.000.-TL cezaya çarptırılırken, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton Tribün B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarına bloke geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin kurulundan yapılan açıklamada; “Boluspor Kulübünün, 07.04.2023 tarihinde oynanan BOLUSPOR-BODRUMSPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜN B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi” ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TSRDW