Yeniçağ BALa Devam Dedi

Yeniçağ BALa Devam Dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 6’ncı grupta mücadele eden Yeniçağaspor, gelecek sezonda ilimizi bu ligde temsil etmek için lig statüsü gereği Play-Out mücadelesinde Bolu Atatürk Stadyumunda Çetiner Erdoğan Bolu Amatör liginde şampiyon olan Göynük Belediyespor ile mücadele etti.

18.04.2018

Spor Toto Bölgesel Amatör ligi 6’ncı grupta mücadele eden Yeniçağaspor, gelecek sezonda ilimizi bu ligde temsil etmek için lig statüsü gereği Play-Out mücadelesinde Bolu Atatürk Stadyumunda Çetiner Erdoğan Bolu Amatör liginde şampiyon olan Göynük Belediyespor ile mücadele etti.

 

Yeniçağa taraftarlarının büyük ilgi gösterdi. Yeniçağaspor’un vuruşu ile başlanan karşılaşmada ilk yarıda etkili olan taraf Göynük Belediyespor oldu. Göynük Belediyespor’un bir topu çizgiden çıkarken bir topuda direkten döndü. Yeniçağaspor ise özellikle Bayram Öztürk’le Göynük Belediyespor kalesinde etkili olmaya çalışsa da topu ağlarla buluşturmadı. İlk yarıda iki takımda bir türlü aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

ÇOBAN SKORU DEĞİŞTİRDİ

İkinci yarı Göynük Belediyespor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya etkili başlayan Yeniçağaspor aradığı golü 54’ncü dakikada buldu. Eşref Şimşek kendi sahasından aldığı topla rakiplerini bir bir geçerek sol kanattan ceza sahası içerisinde bulunan Anıl Çoban’a pası gönderdi. Çoban düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

GÖLBUNAR SKORA DENGEYİ GETİRDİ

Yeniçağa’nın golünden sonra kendini kısa sürede toparlayan Göynük Belediyespor 59’ncu dakikada kornerden gelen topa kafayı güzel vuran Atılım Gölbunar ile skoru 1-1 getirdi.

MAÇ UZATMALARA GİTTİ

Yeniçağaspor ile Göynük Belediyespor’un ikinci yarıda bulduğu karşılıklı gollerle maçın normal süresi 1-1 eşitle tamamlandı ve karşılaşma 15’er dakikalık uzatmalara gitti.

104’NCÜ DAKİKADA ELEKTRİKLER GİTTİ

Maçın 104’ncü dakikasında stattaki tüm elektrikler sebebi belirlenemeyen bir nedenle gitti. Yaklaşık 5 dakika sonra arızanın giderilmesiyle elektrikler tekrar geri geldi ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

UZATMALARDA SKOR DEĞİŞMEDİ

Maçın uzatma dakikalarında iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Zaman zaman Yeniçağaspor’un etkili olduğu uzatma dakikalarında skor değişmedi ve maç penaltılara gitti.

ELEKTRİKLER BİR KEZ DAHA KESİLDİ

Penaltı atışlarının kullanılacağı sırada statta elektrikler bir kez daha gitti.

PENALTILARDA KAZANAN YENİÇAĞASPOR

Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Yeniçağaspor penaltılarda 4-2 kazanarak BAL liginde gelecek sezonda ilimizi temsil etmeye hak kazandı. 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler:Furkan Güney, Sinan Günaydın, Yusuf Huyuldar, Oğuzhan Erdoğan

İlk 11’ler

Yeniçağaspor: Batuhan Köksal, Serkan Açıkalın, Murat Akman(Muhammet Ertan Dk 120), Mecit Güngör, Suat Erol, Erkan Karanfil, Furkan Birdal, Eşref şimşek, Bayram Öztürk, Anıl Çoban(Tarık Tekinalp Dk 75), Barış Öztürk(Furkan Narin Dk 102)

Göynük Belediyespor: Atakan Hazım Erkoç, Sonercan Budak, Zülfikar Karaçalı(Atılım Gölbunar Dk 32), Arif Kahraman, Sezgin Alan( Yetiş Karageyer Dk 114), Emre Öztürk, Ali Burak Dursun, Enes Güler, Aykut Öztürk, Samet Pirdal, Barış Kayalı

Sarı Kartlar: Murat Akman ( Yeniçağaspor Dk 62) Emre Öztürk (Göynük Belediyespor Dk 90) Atılım Gökpınar (Göynük Belediyespor Dk 90+2) Suat Erol ( Yeniçağaspor Dk 90+2), Aykut Öztürk (Göynük Belediyespor Dk 90+2), Ali Burak Dursun (Göynük Belediyespor Dk 118)

Kırmızı Kartlar:

Goller: Anıl Çoban (Yeniçağaspor Dk 54), Atılım Gölbunar (Göynük Belediyespor Dk 59)

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VBP64