YENİ SEZON SIRT SPONSORU BELLİ OLDU

YENİ SEZON SIRT SPONSORU BELLİ OLDU

Yeni sezon için Boluspor forma sırt reklamı belli oldu.

28.07.2023

Yeni sezon için Boluspor forma sırt reklamı belli oldu.

Boluspor Kulübü Başkanvekili Ramazan Kahraman ve Futbol Şube ve Transfer Komitesi üyesi Hamza Kahraman’ın girişimleri ile Yıldız Yatırım Holding Şirketi bünyesinde yer alan Yıldız Entegre’ye ait olan VARIOCLIC, kırmızı beyazlılara forma sırt sponsoru oldu. Geçtiğimiz sezon da Boluspor’a destek olan Yıldız Entegre katkı vermeye devam ediyor.

 

Boluspor’da 2023-2024 kaynak arayışları devam ediyor. Boluspor Başkanvekili Ramazan Kahraman ve Futbol Şube ve Transfer komitesi üyesi Hamza Kahraman’ın önemli adımları sonrasında Boluspor formalarında sırt reklamı belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Boluspor’a destek olan Yıldız Entegre bu sezonda kırmızı beyazlı ekibin yanında oldu. Kırmızı beyazlılarda, kaynak arayışları için devam ediyor. Boluspor Başkanvekili Ramazan Kahraman ve Futbol Şube ve Transfer komitesi üyesi Hamza Kahraman, Yıldız Entegre’ye teşekkür ettiler.

 

 

 

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

 

Ertugrul Sahınoglu

Ertugrul Sahınoglu
2023-07-28 12:11:46

Benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla isim sponsorluğumuz bitti bu yıl. TFF sitesinde hala Dyorex BOLUSPOR olarak geçiyor acaba yeniden anlaşma mı yapıldı, yapılmadı ise yanlışlığı düzeltmek lazım.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RYH9Q