YAZ TENİS OKULU AÇILIYOR

YAZ TENİS OKULU AÇILIYOR

Bolu Belediyespor, yaz tenis okulu açma kararı aldı. Dersler, bayram tatilinden sonra başlayacak. Yönetim kurulu üyesi Mazhar Bozoğlu, proje ile Bolu’da herkesin tenis oynamasını ve Bolu Belediyespor bünyesinde tenis takımı kurmak istediklerini söyledi.

25.05.2018

Bolu Belediyesi, Bolu’nun spor kenti olması için yaptığı çalışmalara bir yenisini ekliyor. Bünyesinde basketbol, voleybol, hentbol, hokey gibi kentin tanıtımında önemli rol oynayan birçok branşta takım bulunan Bolu Belediyespor, bu branşlara tenisi de eklemeye hazırlanıyor.

ÇOCUK VE YETİŞKİN GRUPLAR

Bu doğrultuda Bolu Belediyespor, önce yaz tenis okulu açacak. Yaz okuluna 6 yaşından itibaren her yaş grubunda kişi katılabilecek. Bolu Belediyespor tarafından alınacak kayıtların ardından 6-7-8 yaşları, 9-10-11 yaşları, 12 yaş ve üstü ile yetişkin grupları oluşturulacak. Türkiye Tenis Federasyonu’ndan belgeli tenis antrenörleri tarafından verilecek dersler, bayram tatilinden sonra başlayacak.

ASIL HEDEF TENİS TAKIMI

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Bozoğlu, hedeflerinin Bolu’da herkesin tenis oynamasını sağlamak olduğunu söyledi. Bozoğlu, asıl hedeflerinin ise Bolu Belediyespor bünyesinde tenis takımı kurmak olduğunu, bu takımın Bolu’yu turnuvalarda temsil etmesini istediklerini kaydetti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BENSB