VAKIFBANK: 3 BOLU BELEDİYESPOR: 0

VAKIFBANK: 3 BOLU BELEDİYESPOR: 0

Misli.com Sultanlar Ligin 5. Hafta maçında deplasmanda ligin şampiyonluk favorilerinden Vakıfbank’a karşı oynayan ekibimiz 3 sette de rakibi ile diş diş mücadele gösterse de bunu setlerin sonlarına yansıtamadı ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

23.10.2021

Kadrosunda hem milli takımımızın hem de bir çok ülkenin milli oyuncularını barındıran Vakıfbank’a karşı ekibimiz setlerde zaman zaman 3 sayılık farkları yakalasa da setlerin sonunda istediği oyuna sahaya yansıtamayan ve rakibine karşılık veremeyen ekibimiz İstanbul deplasmanında iyi oynasa da bunu puan olarak hanesine yazdıramadı.  

Kırmızı beyazlılar ilk sete  Aneta, Ceren, Burcu, idil, Özlem ve Elif ie başlarken bu sette iki kez 3 farkı yakalamasına rağmen setin son bölümlerinde Vakıfbank’ın tecrübesi oyunu skora yansıdı ve ekibimiz bu seti 25-19 kaybetti. Kırmızı beyazlılar bu sette iki kez 3 sayı farkla öne geçmesine rağmen ekibimiz bu üstünlüğünü koruyamadı.  

İkinci sette de rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen Bolu Belediyespor 20’li sayılara gelirken ev sahibi ekip ilk sette olduğu gibi setin sonunda gücünü ortaya koydu ve bu seti de 25-20 kazanmayı bildi. Bu sette ekibimiz 20’li sayılara kadar rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koymayı başardı.

Maçta ilk iki sette iyi mücadele ortaya koyan ekibimiz bu setleri kaybetse de 3 sette de rakibine karşı aynı direnci ortaya koymayı başardı. Ligin favorisi Vakıfbank ile başa baş bir mücadele ortaya koyan ekibimiz bu sette ilk kez setin  ortalarına doğru yine skor eşitliği dikkat çekse de ev sahibi ekip bir ara skoru 16-11 yapmayı başardı.

Ligde son 7 günde 3 zorlu maça çıkan ve bu karşılaşmaları 5 setle oynayan ekibimiz Vakıfbank karşısında ilk iki sette direnç gösterse de son sette iyice oyundan düşen ekibimiz bu seti 25-17 maçı da 3-0 kaybetti.  

Bu sonuçla ekibimiz 4 puanda kaldı. Bolunun Sultanları önümüzdeki hafta Sarıyer Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DNTOP