Trendyol 1.Ligin 32.haftasında düşme hattında yer alan Şanlıurfaspor’a konuk olan Geosis Boluspor sahadan 3-2 yenik ayrılarak play-off yolunda önemli bir yara aldı.
Haber: Barış GÜZELTÜRK
Her iki takım için de oldukça kritik bir önem sahip olan maçta temsilcimiz Geosis Boluspor saat 20.00’de Şanlıurfaspor ile 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarıyı 2-1 yenik kapatan kırmızı-beyazlılar büyük savunma hataları yaptığı maçta rakibine 3-2 yenilerek play-off yolunda büyük darbe yedi. Ev sahibi ekip ise ligde kalma yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Ekibimizin golleri 38.dakikada penaltıdan Enes ve 77.dakikada oyuna sonradan giren Lico’dan geldi. Fethi Özer kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemedi.
Stadyum: 11 Nisan
Hakemler: Turgut Doman, Ramazan Avdaş, Rüştü Muhammed Orcan
Şanlıurfaspor: Tokotaev, Burak (80.dk.Fatih), Nafican, Alpay, Safa (73.dk.Okyere), Akabueze (73.dk.Hakan), Muscat, Hasan Hüseyin, Begic, Kappel (83.dk.Çağrı), Ogundu
Geosis Boluspor: Çağlar Şahin, Naby, Onur Ulaş, Işık Kaan (46.dk.Lico), İshak (71.dk.Ali), Enes, Balburdia, Anıl (71.dk.Hüsamettin), Eren (46.dk.Hasani), Mukairu, Babacar
Goller: 6.dk.Safa, 45.dk.Ogundu, 55.dk.Penaltıdan Hasan Hüseyin (Şanlıurfaspor) - 38.dk.Penaltıdan Enes, 77.dk.Lico (G.Boluspor)
Sarı Kartlar: 54.dk.Naby, 84.dk.Ali (G.Boluspor)
Maçtan Dakikalar
6.dk (GOL): Kappel’in içeriye çevirdiği top savunmaya çarpıp direkten döndü, Safa kafayla tamamladı ve golü attı: 1-0.
22.dk: Savunmanın arkasına sarkan Ogundu’nun net pozisyonda vuruşu, Çağlar Şahin’e takıldı.
25.dk: Enes’in ceza sahası dışından sert vuruşunda top yandan auta gitti.
34.dk: Begic Çağlarla karşı karşıya kaldı, vuruşunda Çağlar iki hamlede golü önledi.
36.dk: Baldurdia ortaladı, Babacar’ı Muscat indirdi, hakem penaltı noktasını gösterdi.
38.dk (GOOLL): Penaltıyı kullanan Enes kaleciyi terse yatırıp skoru eşitledi: 1-1.
44.dk: Mukariu’nun pası sonrası Babacar döndü, vurdu, top az farkla üstten auta gidince Boluspor. 2.golden oldu.
45.dk (GOL): Savunmanın bir anlık hatası sonrası Çağlarla karşı karşıya kalan Ogundu ev sahibi ekibi tekrar öne geçirdi: 2-1. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.
53.dk: Naby Muscat’ı düşürdü. Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.
55.dk (GOL): Hasan Hüseyin penaltıyı kullandı ve farkı 2’ye çıkardı: 3-1.
69.dk: Mukairu’nun çevirdiği topa kimse dokunamadı.
71.dk: Bu kez Lico’nun çevirdiği topa kimse dokunamadı.
75.dk: Begic ceza sahası dışından vurdu, top Çağlar’ın kucağında kaldı.
77.dk.(GOOLL): Hasani’nin güzel pasıyla buluşan Lico yerden düzgün bir vuruşla farkı 1’e indiren golü attı: 3-2.
90.dk: Okyere’nin vuruşu Çağlar’da kaldı. Mücadelede başka gol olmayınca Boluspor önemli bir yara daha aldı. Kırmızı-beyazlılar önümüzdeki hafta Sakaryaspor’u kendi evinde henüz stadı belli olmayan bir şehirde konuk edecek.
İsa Demir gerede...
Yalçın hoca şapka dan tavşan çıkardı.
Ertugrul
Yalçın hoca ne yapmak istediğini anlayan varsa söylesin. Mukairu ve Çağlar ı da oynatma resmen kupa kadrosu. Tamam hocalara başkanların müdahale etmesi söz konusu bile olamaz ama bizim adımıza hocaya ne yapmak istediğini sorarsa çok mutlu oluruz. Yürüyerek yenebilecegimiz bu takıma 3 puan verilmesi benim gibi tüm Boluspor sevdalılarını derinden yaraladı. Futbolda üç ihtimal her zaman var ama böyle bir kadro böyle bir oyun yok.
Remzi Kırıcı
Gol yemede Yeni Malatyaspor ile yarışıyoruz. Acaba Şanlıurfaspor'un 3 gol attığı başka maç var mı? Teknik Direktörün çıkardığı ilk 11 düşündürücü! Anlamak mümkün değil.