ÜMRANİYESPOR 1 - 1 MKE ANKARAGÜCÜ

ÜMRANİYESPOR	1 - 1	MKE ANKARAGÜCÜ

TFF 1.Lig 31. haftasında Ümraniyespor ile MKE Ankaragücü Ümraniye Bld. İlçe Stadı'nda bir araya geldi.Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

16.04.2018

Spor Toto 1. Lig'de geride kalan 30 haftada 17 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağubiyet elde ederek Çaykur Rizespoor'un ardından 56 puanla 2. sırada bulunan Ümraniyespor, 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 55 puanla 3. sırada bulunan Ankaragücü'nü konuk ediyor. Zirve yarışında büyük öneme sahip olan Ümraniyespor Ankaragücü maçının şifresiz canlı anlatımı, skor ve maç sonrası özetine buradan ulaşabilirsiniz. Saha ve seyirci avantajı elinde bulunan Ümraniye, güçlü rakibi Ankaragücü karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Ankaragücü ise bir hayli zorlu geçecek mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. İşte Ümraniye Ankaragücü maçı şifresiz canlı anlatım detayları ve skor bilgileri...

 

ÜMRANİYESPOR 1-1 ANKARAGÜCÜ [CANLI]

90'GOL! Ümraniyespor skoru 1-1'e getiriyor.

90'MKE Ankaragücü takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Arif Morkaya çıkıyor ve yerine Abdülkadir Kayalı oyuna giriyor.

76'Maçta daha önce sarı kart gören İbrahim Akdağ, ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor.

67'Ümraniyespor takımında Merthan Açıl, sarı kart görüyor.

2'GOL! Anton Putsila MKE Ankaragücü takımını öne geçiren golü atıyor.

1'Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.f

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZJ55H