U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ BOLU’DA OYNANDI…

U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ BOLU’DA OYNANDI…

2017-2018 sezonu U15 Türkiye Şampiyonasına 71 ilden 118 takım katılım sağladı.

23.06.2018

 4 takımın kaldığı Final Müsabakaları 21 Haziran 2018 Perşembe günü ilimiz Bolu’da oynandı. Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan final müsabakasında penaltılara kalan Karakartallar Spor(Konya) – Kartalspor (İstanbul) maçında Karakartallar Spor (Konya) üstünlük göstererek şampiyon oldu.

Final Müsabakaları sonucunda Karakartallar Spor(Konya) 1., Kartalspor (İstanbul) 2., Atakum Belediyespor (Samsun) 3. ve TSE Arabayatağıspor (Bursa)4. olarak Final müsabakaları sona erdi.

Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ,Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ, Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun, Konya ve Zonguldak ASKF başkanları ve Futbol İl Temsilcilerinin katıldığı maç sonrası Kupa Töreni yapılarak Şampiyonlara kupaları teslim edildi.

Final Müsabakaları için ilimize gelen Konya Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Şube Başkanı Remzi AY, Konya ASKF Yönetim Kurulu üyeleri; Faruk HATİPOĞLU, Necip YILMAZ (Konya Okul Sporları İl Temsilcisi), Tahir TAŞYÜZ (Konya Futbol İl Temsilcisi) ve İbrahim KARABACAK, maç öncesi İl Müdürlüğümüz makamında ziyarette bulundular.

Şampiyon olan ve dereceye giren tüm takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Her şey "Spor Kenti Bolu" için...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WYJWT